Rabisss Betlcelik yaşını geçene kadar düşünmüyorum ben. Kulağını çok çekiştiriyo. Yırtılmasından ve kanmasından korkuyorum 🤷🏼♀️
serenaysimsek Betlcelik düşünmüyorum. İsterse büyüyünce kendi deldirir. Onun bedeninde söz hakkı olduğumu düşünmüyorum.
Ikimelekannesi Betlcelik Ben yaptırmaktan korktum canı acısın istemedim aşılarını bile yaptırınca içim gidiyodu şimdi 3 yaşında ama çok huylu o yüzden biraz daha bekliyorum 🤷🏼♀️ Kız kardeşiyle birlikte yaptırırız muhtemelen 😍
2707 Rabisss ben hiç düşünmüyorum ne gerek var ne zaman büyüyüp isterse o zaman el kadar bebek canını niye yakalım aksesuardan ne anlar
Rabisss https://www.google.com.tr/amp/s/m.haberturk.com/yasam/haber-amp/1207218-kiz-bebegin-kulaklari-ne-zaman-delinir . 2707 yani şart değil ama sevimli oluyo 😃
Betlcelik Tabi hepinizin düşüncesi bu şekilde bi eczaneye sordum fikir amaçlı kac aylikken deliniyor diye 4 buçuk aylık kızım gel delelim hemen istersen dedi ben bir dusuneyim dedim çıktım emin olamadim
TZA Betlcelik heyecanla bekliyorum bende çok sevimli oluyor heralde bi 8 9 aylıkken deldiririm çokta geçmesini istemiyorum çünkü acı süreleri kısa oluyor taze olduğu için cilt