Su_de Kızlar merhaba iyi günler diliyorum hepinize bana Dyson dışında önerebileceğiniz kablosuz dik süpürge var mı acaba araştırıyorum ama bulamadım açıkçası bebeğim emeklemeye başlayacak ve büyük süpürgemi sürekli çalıştıramıyorum
Hbora Su_de merhaba kablolu süpürgenin performansı gibi olsun istiyosan süpürmesini kesinlikle dyson al derim ama günü kurtarsın dersen fakirin dik aüpürgesini öneririm oda çok güzel ama detaylı temizlerken şarjı çekimi biraz yetersiz🌸💞
pinar61 Su_de Bosch 712 XXL öneririm 2 yıl normal garantili 10 yıl da motoru garantili çift bataryali öneririm kullanıyorum
Su_de Hbora Dyson alabilirim bütçeme uyuyor ama eşimi ikna edemiyorum dysonun acaba taksit imkanı var mı
Hbora Su_de eşim şubatta almıştı banada 6 taksit yaptırmıştı şuanda var gördüm bikaç kere bendeki gen5 çok iyi çekimi herşeyi haznesi büyük diğerlerine göre
pinar61 Su_de çok güzel Bosch mağazasından alırsanız daha uygun a geliyo internet sitelerine göre bilginiz olsun bebeğim 5 aylıkken almıştım şuan elim kolum diyebilirim çoğu arkadaşimda Philips var çok memnunlar ama keşke seninki gibi çift bataryali alsaydık diyolar
Su_de pinar61 Dyson mu Bosch mu çok arada kaldım dysonu çok duyuyorum eşimde çok şişrmedir o diye almıyor
pinar61 Su_de Dyson çok isteyen bı kuzenim vardı çevresinde var diye bana misafirliğe geldiler 3 çocuğu var Dyson dan vazgeçti Bosch aldı çok memnun genede karar size kalmış şuan en fiks fiyatı 14-15 olabilir benimkinin
Su_de pinar61 sizin ki bu mu acaba https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/elektrikli-supurgeler/sarjli-dikey-supurgeler/unlimited/BCS711XXL Buysa hemen sipariş vermek istiyorum daha fazla bekleyecek vaktim yok
Esoz1110 Su_de Süpürgem bugün geldi burada bir arkadaş önerdi birde arkadaşım kullanıyor beğendim açıkcası cok sevdim philips aqua trio 9000 serisi aldım ❤️