sahrabalam2 Kahvaltıya dair hiçbir şey yemiyor yumurtayı zaten göresi gözü yok şu saat olmuş aç geziyor anne çorba çorba artık tüm çorbalardan nefret edıyorum. Pişirmeyeceğim aç kal dedim Allah aşkına kahvaltı yapmayan çocuk olur mu
-Cedric- sahrabalam2 benim oğlumda oldum olası sevmedi kahvaltıyı. Bi tek menemen yer simit yer . Asla peynir zeytin tadını bilmez. Yumurtayı haşlarım çatalla ezer fındık ezmesinin içine katarım ancak öyle yer. Benim oğlumda 3.5 yaşında bu arada
livanurvealpinannesi61 sahrabalam2 oğlum 3 yaş 6 aylık kahvaltı seçmez daha doğrusu ben tabağına koyarım yerse yer yemezse kendi bilir. Başka bişey vermem de. Yemezsen TV da izlemek yasak başka bişey de yasak kendin seç diyorum.kısasa kısas oluyor 🤣
egelsenkonuss sahrabalam2 merhaba eski kullanıcı adım ideemireldi sizinle konuşmuştuk cocugunuz hala ayni mi:(( benim ki artık pilav makarna aburcubur dahi yemiyo. Çok yorucu
-Cedric- sahrabalam2 yemeyen çocuk çok zor gerçekten sizi çok iyi anlıyorum, yalnız değilsiniz ama bunu bilin 🌺
sahrabalam2 Evaninanasi çok iştahlı değil ama kahvaltıya nazaran gene yiyor makarna köfte mesela iki köfte üç dört kaşık pilav patates kızartması tavuk yer yani dediğim gibi yine iştahlı değil ama kahvaltı kadar da zorlamıyor beni
livanurvealpinannesi61 sahrabalam2 benim ki TV açmayınca kalkmıyor bakıyor annem açmayacak yiyor. Sizin ki TV sevmiyor sanırım bizim ki arada izler o yüzden yiyor
biriki 7 yaşında kızım var oda aynı kahvaltı hiç sevmez zeytin haşlanmış yumurta peynir tek kesinlikle yemez. Ancak peynirli yumurta omlet tarzı yaparsam veya krep pankek öyle yiyor yoksa yemez
sahrabalam2 egelsenkonuss hatırladım derttaşım :) maalesef hâlâ aynı yediği pilav üç tatlı kaşığı ve yaklaşık bir saat sürüyor inanın artık saçlarım avuç avuç dökülüyor üç yaş 3 aylık oldu 13 kg
egelsenkonuss sahrabalam2 bizde 3 yas 1 aylık 13 kilo :( yemek yaptım şimdi yemedi pilav istedi saydım 5 kaşık yedi, yediği çikolata bile iki ıssırık sonrası birakiyor. Hamileyim 13 haftalik stresten sinirden kendime bakamıyorum