Yareneroglu evet zordu eşim çok sabırlı güçlü bir insan belli etmemeye çalıştı ama anlıyordum ayağa kalkmakta hiç zorlanmadı ne kadar yürürseniz o kadar açılıyorsunuz bu arada eşim çok rahatladığını söylüyordu yürüdükçe iyi hissediyorum kendimi dedi 6 yerden girdiler midesinin %80 85 alındı diren hiç takılmadı ilk 1 hafta tamamen sıvı beslenmesi 2 hafta püre 2 hafta hani toplamda 5 hafta sonra katı gıdalara yavaştan geçtik evde pansumanını iğnelerini ben yaptım çorbalarını herşeyini hazırladım doktor bize fıvı formül de olan bi gıda shake önerdi onu aldık çok fazla şeker düşmesi yaşadı ama ona rağmen kendini iyi hissedip hastaneden bi gün erken çıktık doktor izniyle doktor da iyi gördü eşimi arabayı kendisi kullandı zorlanmadı hatta sonrasında markete gittik onun için alışveriş yaptım çok oturmak istemedi evde ama şekerinin düşmemesi lazım pipet ömür boyu yasak 3 ay gazlı çorbalar yasak mercimek gibi 6 ay limon soda tarzı şeyler yasak 1 yıl alkol kola vs yasak ama eşim malesef ocak ayında alkole başladı ha şükür doktoruma sorduk tabi eskisi gibi asla birşey yiyemiyor direk kusuyor en ufak fazla kaçırsa ne yediyse çıkarıyor mesela yumurta çok severdi şuan asla yiyemiyor kokusuna gelemiyor hiç