bana1cocukyetti zkusagianne 4 aylıkken destekli şekilde günde toplam 5 dk civarı oturtmaya başlamıştım ben. Bebek hazırsa eğer yavaş yavaş sizde başlayabilirsiniz bence
3kedili2bebekli zkusagianne doktorumuz 6 aya kadar kesinlikle izin vermedi destekli desteksiz bebeklerim premature olduğu icin 6.5 ayda (düzeltilmiş 5. Ayları oluyor erken oturtma skolyoz gibi omurga hastalıklarına sebep olduğu için kesinlikle izin vermedi) 7. Ayda biri 7.5 ayda biri desteksiz oturuyordu su an 8 aylıklar
SweetMom__ zkusagianne 6 ay15 günlük iken desteksiz oturmaya başladı şuan 7 ay 17 günlük oğlum karşıma oturtup oyun oynuyoruz🤗
asellmomm11 zkusagianne doktorum 4. Ayda yavaş yavaş oturtmaya başlayabilirsin dedi 1 aydır oturuyor uzun olmamak şartı ile
tansuulay 3buçuk aylıkken kucakta destekli oturuyordu 4aylıkkende ana kucağında kendi oturmaya başlamıştı
beyazzkuguu tansuulay sıkıntı olmadı mı peki doktorunuz mu dedi bu şekilde olmasını. Benim kızım da 2 ay 25 günlük başını dik tutabiliyor bende 3 aydan sonra oturtmak istiyorum
asennaa Ay benimki de oturmaya meraklı baya, çok hazır, kucağıma aldığım gibi doğrultmaya çalışıyor kendini 4 aylık, destekli oturtuyorum gün içinde
JollyBaby 5 ay 25 günlük dün bugün 2 gundur desteksiz oturmaya başladı. Bazen onundeki oyuncağa uzanayım derken öne devriliyor onun dışında baya baya kendisi oturabiliyor artık
Happybaby06 Benim ki 7 aylik desteksiz oturmuyor daha doğrusu oturmayi sevmiyor yatıp kaykilmayi seviyor😂
maygirl zkusagianne ek gidaya basladgm gun 6.ayinda doktorun tawsiyesi ile zatrn başini vs tutabildgi icn mama sandalyesind eotryodu orda oturamaktan deateksiz otrmai ogrendi 6.5 aylikken desteksiz oturabiliyordu 15 gunde gelisti hepsi
helinsila zkusagianne benimki kış bebeği olduğu için 4 ay hep yattı 6 aylıkken emekledi sürünüyor hala yerlerde 7 aylık oturtmaya başladım yanındayken desteksiz oturabiliyordu şuan 8.5 aylık kendi oturuyor emekliyor inşallah en kısa zamanda da yürür ya
turuncbebek zkusagianne 3.5 aylıkken kendi kafasini kaldırıyordu kucakta oturmak istiyordu o zamandan beri destekli oturuyor şimdi yeni yeni mama sandalyesine oturtuyorum
bir_prens_annesi_ zkusagianne 5 Aylıkken desktekli oturtuyordum ve çok severdi şimdi 7 ay 29 günlük desteksiz oturur 🦋❤️