elif3428 4 ay 10 günlük bir bebeğim var 2 gündür hep mızmız zar zor bazen güldürebiliyorum uykusu var uyuyamıyor uykuya dalması işkence geceleri ne güzel uyurdu artık geceleri de saat de bir uyanıyor neden böyle oldu var mı aynı durumu yaşayan
2103 elif3428 4ay8günlük dün gece 2.5 saat gece uykusuna geçmesi için uğraştım en son kendi saçımı yoluyordum.. çıldırmış gibi ağlıyo uykusu var ama uykuya direniyo çok güleç bir bebeğin vardı resmen yerine somurtkan bi kız geldi atak haftasıdır diye kendimi teselli ediyorum..
minikkurabiyee elif3428 4. ay da atak ayı huzursuz olması düzeninin bozulması gayet normaldir annesi endişelenme🤍
haticemommm Atak, sıcak, diş emare baslangıcı, etrafi kesfetme, belki büÿüme eklem ağrilari, yeni bir dünya ya adaptasyon duygularıni kesfetme o yuzden normal sevgili mom😇
elif3428 2103 aynen ya benim kızımda uyanırken bile gülerek uyanırdı şimdi cırlayarak uyanıyor el hep ağızda hırsla kolunu sokacak az kaldı diş etleri kaşınıyor sanırım 😒
Niloyailetospik 2103 doğduğu 10 gün sonra başladık 5 ay 5 günlük hala devam ediyoruz sabah akşam 6 damla bırakınca kusma ve gaz devam ediyor çünkü refluyu de önlüyor bu
bilememolabilir elif3428 sizi korkutmak istemem her bebek farklıdır illa hepsi aynı olcak diye bir şey yok tabikide ama benim bebegim mesela 4.ayinda basladi 6.aydayiz daha devam bambaşka bir bebek oldu.
2103 elif3428 1 saattir uyku işin direniyor mesela şuan çığlık çığlığa anlam veremiyorum bir de yalnızım kimsem yok burda zaten kolik bir bebekti tam her şey düzeldi derken bu başladı akıl sağlığımı koruyamıyorum artık
elif3428 Niloyailetospik ya çok değişik insan gazına uyanır mı pırt ediyor bağırıyor geri uyuyor şapşik ya 😇
hepoyleolurzaten___ 4.ay atağı bizde yaşadık aynı durumu öğrenme keşif aşamasına giriyor her şeyi merak ediyor ve uykusu azalıyor