biranneningunluguuuu Kizlar daha önce kısır hiç yapmadım🙊 gece gece de canım çekti, yarın öğlene yapacam da elimde köftelik bulgur var sanırım olur mu? Birde su oranı nasıl olmalı?
Mrt06 biranneningunluguuuu ilk defa yaptığım gün aklıma geldi 😀😀 köftelik bulguru kaç kişi için istiyosan ona göre ayarlıyorsun mesela ıkı kişiye 2 yada 3cay bardağı bulgur bı kaba dök su ısıt ne kadar koydusan örnek 3cay bardağı bulgura 3cay bardağı kaynar su dök ağzını kapa 1 soğan yemek yapar gibi yağla kavur içine salça baharat onu da bulgura ekle karıştır biraz ılıyınca içine ne sevıyorsan kıvırcık baydonoz salatalık domates vs o sana kalmış ama oran 1e 1ben öyle yapıyorum az yada çok yaparsam olmuyor
biranneningunluguuuu Mrt06 eşim ve ben yeriz ona göre 2 kişilik yapacağım çok teşekkür ederim ya :)) artık gün içinde yaparım 😅
Mrt06 biranneningunluguuuu rica ederim afiyet olsun bu oran aklınızda olsun bı ıkı yapmanızda elınız alışır kalabalık gibi gruba mı yapcaksınız 10kişiye 10su bardağı gider 3fazla yap garanti olsun şeklinde düşün 13 yap