Rumeysa34 Kızlar bebeğim kırkı çıkacak büyükler hep her saat başı uyandırıp süt vermemi söylüyor ama bebekler uyku hormonu salgılayarak büyürler siz bebeklerinizi ne kadar süreyle emziriyorsunuz gece emzirmeleriniz nasıl
iyikianneyim61 Rumeysa34 40 çıkacak bebeği her saat başı uyandırmamak gerek o ilk haftalar için geçerli olir bence 3 4 saat olabilir bence geceleri yada kendi uyanırsa daha iyi olur
Okyanusolmak Rumeysa34 gündüz hep emerdi. Gece de 1,5-2 saatte bir emzirdim. 4 ay bittiğinde kendi kalkmaya başladı artık. Bana sağlıkçı yakınlarım emzirmem gerektiğini söylemişti. Bazıları kaldırmıyor. Bilemicem
Gizemabc Rumeysa34 benim bebegim 30 gunluk tam. Gunduzleri saat tutmuyorun, agladikca bebek istedikce meme veriyorum. Geceleri de 2 saatte 1 alarm kuruyorum olur da uykuya dalar acikir da uyanmaz diye.
Dmlacet Rumeysa34 benim bebeğim de 40 günlük doğduğundan beri hiç uyandırmadım 2 saatte bir kalkardı açıktığı için geceleri 1 1.5 saatte bir kalkardı. Şuan daha da uzadı 3 4 saat oluyor geceleri bazen gündüzleri. Bence de kendi haline bırakmalısın
MorErigim Benim bebeğim 15 günlük 2-3 saat arası kendisi acıktığı zaman uyanıyor ben uyandırdığımda huysuz oluyor ve emmek istemiyor o yüzden kendi haline bırakıyorum
Gmzdgs Rumeysa34 benm kızım 38 günlük gunduz 2 saatte bir emziriyrum gecelerinde kendi uyanıyo cnm ben kaldırmıyorum bazen uyanmadan kucagıma alıp emziryrum uyanmadan emiyo yatıryorm tekrar şuana kadar bişey olmadı sarılık ta olmadı 1 ayda 1400 gr aldı kızım acıkınca kendileri uyanıyo lar
Rumeysa34 Gmzdgs MaşaAllah İnşaAllah darısı bize bebeğim 32 haftalık doğdu ondan büyümesi nasıl olacak bilmiyorum
Misskokulum Rumeysa34 sana tek tavsiyem bırak kendi acıkınca uyansın artık benim oğlumun 40 I çıktığından beri hiç uyandırmıyorum gayet uzun uyuyor hamd olsun acıkınca uyanıyor 5-6 dakika emiyor tekrar yatiiyor böyle gece uyandıranların hepsi sonradan pişman oluyor
Gmzdgs Rumeysa34 ben 40. Haftada dgum yaptım cnm yeni dganlar hızlı kilo alıyo diyolar ama 32 yi bilmiyorum valla