esralilaslan Herkese merhabakar oglum 1 ay 20 günlük goz takibi yapmıyor . Normalmi ? Büyükler goz temasi yapmasi lazim diyor
tugba825_ esralilaslan benim kızım da 1 ay 21 günlük sesleri takip ediyo bizi fark ediyo gibi ama öyle cisimleri gözüyle takip etmiyo daha çok sesleri takip ediyo. Benimde aklıma takılıyo bazen ama daha küçükler takip için bence biz biraz kuruntu yapıyoruz
esralilaslan Eceyykaplan herkss yazmis ece hanim gülüyor beni taniyor goz takibi yapiyor falan diye endiselendim
esralilaslan tugba825_ benimkinde ses takibide yok galiba yani daha cok Küçük geliyor ama sonra buyukler Insanlar endişelendiriyor
tugba825_ esralilaslan yani zaten şimdi sadece siyahla beyazı gorebiliyolarmış ben sağ tarafına geçip sağ tarafından konuşunca kafasını sağa çeviriyo soldan konuşunca sola lambayı açtım mi lambaya bakiyo güneş ışığı gözüne geldimi gözlerini acamiyo siyah tişört giydigimizde ona bakiyo böyle tepkileri var mı onlara bakabilirsiniz yine içiniz rahat etmezse gidin bı doktora
Selimoglu10 Evet daha çok küçük ama doktor kontrolünden de hiç bir zarar gelmez. Biz 5bucuk aylıkken gözlerinde katarakt olduğunu öğrendik doktorrumuz keşke daha erken gelseydiniz demişti. Kontrolden hicbirsey kaybetmezsiniz ama çok şey kazanabilirsiniz
esralilaslan tugba825_ evet evet bunlari yapiyor ama insanlar oyle bir konusuorki suan agu yapmamasi gulmemesi garipmis gibi
tugba825_ esralilaslan bence çok takılıp üzülmeyin her bebeğin gelişimi farklı zaten bariz bi sorun olsa siz fark edersiniz