Eda6714 kkbrylmazz pazartesi günü yaptım 16 aylık olcak kızım minenrix tek doz yeterli oluyor 1 yaşını geçtiği için bu markada doktorumuz öyle demişti
alin12_ kkbrylmazz bebegim 7 aylık. Bugun bexsero oldu. Doktorumuz aşıdan önce paranox fitil koydu. Ates yapar bu aşı dedi. 6 saatte bir atesi olmasa da paranox fitil koyacaksın dedi. 😞
kkbrylmazz Eda6714 nimerix ve 2 dozda boxsero yaptırıcaz bizde.Siizn yaptırdığınız A tipi koruyor birde B var oda boxsreo diye bir marka
heygorl 7 aylık beksero 10 aylık nimerix 13 aylık Beksero 20 aylık Beksero bugün son dozunu oldu ama ayına göre ve doktora göre takvim değişiyor bunu doktor belirliyor
hnzlei Bizde bexsoro olduk salı günü hafif ateş yapabilir ama %1 dedi doktorumuz yan etkileri çok olmaz dedi bize
elifkiz kkbrylmazz bebeğim şu an 5 aylık. 3.ayında nimenrix ve bexero aşılarını oldu. Şimdi 5 aylık yeniden menenjit vurduracağız
seymassssss minikmucizemaak kaçıncı aylarda yapılıcak dedi benim bebeğim 3 aylık bexero vvuruldu sadece şimdilik
seymassssss kkbrylmazz benim bebeğim 3 aylık bexsero sanırım ismi ondan vurdurdu doktoru diğerinden vurdurmadı ikiside şart galiba