Mrsdg Arkadaşlar sağlık ocağından bu kan damlasini verdiler kabız eder dediler kullnanlar böyle bı sorunla karşılaştilar mi??
Deletedmom781 Mrsdg evet bende duydum devit3 var bide oda kabiz yapar dediler. Ocean oneriyorlar genellikle devlet karsilamiuormus ama.
Thanim Mrsdg vegaferonun icinde paraben var imkaniniz varsa kendiniz damla alin bestiron kullaniyorum kabiz da olmadi kakasinin rengi de degismedi
Thanim Mrsdg evet islak mendili bile alirken bakiyoruz paraben var mi yok mi diye eczaneden daha temiz icerikli alabilirsiniz
Mrsdg Elifinannesi1126 bende doktorumuza kontrole gittiğimizde bı sorayım o ne derse öyle hareket edeyim
Mrsdg Thanim yok bende dikkat ediyorm hep aldığım şeylere bakıyorum ama hiç kan damlasinda olacağı aklıma gelmedi
barbarosunannesi Mrsdg kan tahlılı yapmadan verdiler bende yorumlardan ötürü vermeye çekindim açıkcası
Mrsdg barbarosunannesi aynen tahlil yapmadılar bende vermedim henüz doktorumuzla bı konuşalım o zaman
Usya34 Mrsdg Ay lanet olsun o ilaca ya kabız yaptı kızımı 3 gündür kaka yapmıyor. Çöpe attım onu. 3 gündür kaka bekliyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😞