lamiakus ugrakyagiz geldim acile idrar istedi ama torbayı takıyox dısarı akıyor alamadım idrar bi türlü
lamiakus Dilaylaa kana bakmadı ısrarla. Antibiyotik yazdı yolladı idrarda bişe yoktu. Antibiyotikte kullanmayı sevmiyorum. Bari kanda enfeksiyon varmı diye baksaydı direk antibiyotiği yazıyorlar
lamiakus elicacar65 idrar baktılar temiz kan bakmadı antibiyotik yazdı kana bakmadan. Zorla antibiyotik kullandırtıyolar sonra cocugun bagırsagını 1 sene toplayamıyorum
Dilaylaa lamiakus enfeksiyon oluşu ateş düşürücünün etkisi geçince tekrar yükselmesinden belli aslında . Antibiyotik ne verdi ? Enfeksiyon antibiyotiksiz geçmez daha da kötü olur yükselir çünkü .
annecibebe lamiakus 11 aylık yiğenimde öyle ateşi yükseliyor 38 kere kadar ama herhangi bir sorun bulunamıyor bizde dişten şüphelendik artık üst arka dişleri çıkıyor sanırım
lamiakus annecibebe doktor baktı diş çıkarcak gbi değil damakları dedi. Antibiyotik kullandılar mı size
lamiakus Dilaylaa augmentin verdi . Kullanmadım henüz ateşi bugün çok çıkmadı keyfide gayet yerinde bilemedim kullanıyımmı kullanmıyimmi
ugrakyagiz lamiakus bize faydası olmamıştı 10 gün ateş çektik 38 e kadar en son iğne verdi 3 gün kullandık kendine geldi kulak enfeksiyonu
lamiakus ugrakyagiz gece 37 . 3 oldu en son daha cıkmadı ates düşürücü vermedim . Antibiyotikte vermedim çok iyi suan. Kanda dalan enfeksiyon olsa furumu kötüye gider atesi düşmezdi diye düşünüyorum