pivpivpivahmedmuhsin Kızlar Bahçelievler Devlet Hastanesinde tedavi gören Meva Aydoğdu adına 0 Rh+ kan ihtiyacı var. Küçük bebek daha. Kan kaybediyor. Uyanlar kızılaya verebilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.
AseLBebek26 pivpivpivahmedmuhsin üstte kalsin iletişim no vs eklerseniz postu gördüklerinde sabitlerler.
pivpivpivahmedmuhsin Kızlar bebek daha 2 yaşında. Kusuyor beslenemiyor sürekli kan kaybediyor. Lütfen yakınlarınızda varsa yardımcı olur musunuz?
008mine pivpivpivahmedmuhsin bağırsaktaki bir problem hemen ultrason a girmeli. Vakit kaybetmeyin. Teşhisi kondu mu
pivpivpivahmedmuhsin AseLBebek26 Merhaba. Çok teşekkür ederim. Doğuştan gelen bir rahatsızlığı vardı ablasıyla ikisinde. Bir anda hiçbir şey yokken fenalaştı. Arkadaşımı üzmek istemediğim için sormadım. Dilerim düzelir bir an önce.
AseLBebek26 pivpivpivahmedmuhsin ah çok geçmiş olsun ben orada değilim kan grubumda uymuyor :( Bildiğim bütün adminleri etiketledim post sabitlenir ise daha çok kişiye ulaşilir umarım birileri görür yardım eder
pivpivpivahmedmuhsin AseLBebek26 Düşünmeniz bile yeter çok teşekkür ederim. Ne kadar kişi görürse o kadar iyi bizim için. Umarım tez zamanda bulunur. 🌸