9 ay 20 günlük kızım var.4 tane dişimiz çıktı.normalde huysuz bi bebektir ama pazar gun sabaha karşı ağlayarak uyandı.mamaeini verdim içmedi uyumak istiyor ama acı çeker gibi çığlık attı .pazarteai sağlık ocağına götürdüm hafif boğazları kızarık ama önemli değil dedi antiniyotik yazdı ama ateşi cikarsa öyle başla dedi eve geldik 1 saat sonra 37,5 ateş yüksek değil biliyorum ateş düşürücü ve antibiyotik başladık.sadce Çarşamba günü ateşi yoktu.bugun yine gece 2 de basladi ağlamaya kucağımda uyudu yere bıraktım 10 dakika sonra çığlık atarak ağladı.sabahi sabah ettik .sabah hastabeye götürdüm boğazları çok önemli değil kulaklar iyi antibiyotiklik bı durum yok bence dedi doktor ama idrara bakalım dedi idararda temiz çıktı.normalde 9 buçuk gibi uyur sabaha karşı sadce bı defa mama icmye kalkan çocuk gitti uyumak istiyor gözler kapalı kucağa gelince sakinlesiyo bırakınca yine agliyo ağrısı varmış gibi.neden olablir hasta değil ama iştah tamamen gitti 100 CC bile içmiyor zar zor oda içiyor.basina gelen varmı.dis dedim artık köpek diş yada azı diş mi nedir onlardan olabilir mi acaba