Birdunyabircennetannesi Bir şeyler kullanıyor musunuz? Bitkisel iyi gelecek neler var? 3 yaş benim sinir sistemimi aşırı çökertti sürekli sesim yükseliyor
Show_must_go_on Birdunyabircennetannesi Eşimi kullanıyorum gün içinde birikip akşam eşimde atıp sinirimi uyuyorum 😄😄 . Şaka bir yana hiç bir şey işe yaramıyor telkin be nefes alıp vermek bir tık hafifletiyor
Birdunyabircennetannesi Show_must_go_on Nefes alıyorum veriyorum giriyorum salona yine aynı Sabrımı tüketmek için her şeyi yapıyor sürekli
Show_must_go_on Birdunyabircennetannesi Maalesef bazı günler her şey üst üste geliyor sakinlik için eğer eşiniz destekçi ise bırakıp 1-2 saat açık havaya çıkın kafanızı dağıtın akşam bile olsa ertesi gün için sizi rahatlatacaktır
Birdunyabircennetannesi Show_must_go_on Eşim geç saatlere kadar çalışıyor Genel olarak o dışarı çıkmayı yapıyorum veya oğlumu anneme bırakıyorum ama her gün her gün aşırı zor geçiyor
zeynepkrhsn Bana şöyle enerji veren bir şeyler lazım sabah kalktığımda bir içeyim fiiiyuuuuvvv akşama kadar bomba 🤣🤣
Birdunyabircennetannesi zeynepkrhsn Heh bir de bundan lazım Supradyne aldım azıcık çok az işe yaradı gibiydi Yine alcam bitti