Nil_defne İyi akşamlar güzel anneler 🫠Kızım için tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum ancak hiç bilgim yok. Sigorta yaptırırken nelere dikkat etmeliyim? Hangi sağlık sigortasını önerirsiniz bilgilendirebilirseniz çok sevinirim 🤗
Asyade Nil_defne Çevrenizde hangi hastanelerde geçerli olduğuna dikkat edin, kapsamlarına dikkat edin. Onun dışında özel bir sağlık sorunu olmadıkça hepsi aynı özellikle yenidoğanda farketmiyor. Bi kızım da Acıbadem Ak sigorta var diğerinde Türkiye sigorta var. İkisi de aynı hastaneden aynı hizmeti alıyor. Kısaca hastane ve doktor seçin onda geçerli olduktan sonra hemen hemen hepsinin şartları aynı.
tontonanne Nil_defne bizim Allianz tamamen özel sağlık sigortamız var. Dikkat ettiğimiz şeyler hangi hastanelerde geçerli olduğu ve içerikleri. Doktorunuzun bulduğu hastaneyi kapsamasına dikkat edin ve onun dışında tercih etmek isteyebileceginiz hastaneyide tabi. Bu arada bi sorun yasadiginizda muhatap bulabilmenizde çok büyük bi etken bence Biz acibadem bupa ve Allianz sigorta arasında kalmıştık eşim Allianz tercih etmek istedik. Internetten başvuru yaptım ve 1 saat içinde geri döndüler. Çok ilgili ve yardım severler bir sorun oldugunda direkt temsilcimle görülebiliyor Onun dışında içerikleri genelde benzer oluyor
nilazra123 Nil_defne merhaba bebeğiniz kaç aylık? Eşim kızım doğduktan 15 gün sonra yaptırdı, Acıbadem sendcart 0-1 yaşına kadar 1.750tl olan hastaneler sınırsız ücretsiz, özel aşılardaki indirim oluyor,
Ucansupurge Nil_defne AXA kullanıyoruz kızımla. Tek başıma çocuğa yapamayız anne ile birlikte yapılması gerekiyor dediler. Zaten bana da yaptırma dusuncemiz vardı. Nerelerde geçerli, neleri kapsıyor bunlara mutlaka bakın.
miraymiroglu Bende yaptırmak istiyorum bilgili olan arkadaşlar bize bir yol gösterebilir misiniz acaba ?❤️
Nil_defne Asyade Çok teşekkür ederim. Peki sağlık sigortasını yaptırdık aradan üç ay geçmeden yatarak tedavi olunmuyor mu 🤔İnternette araştırırken böyle birşey gördüm
Nil_defne tontonanne Anladım çok sağolun🤗Sigortayı yaptırdıktan sonra üç ay bekleme şartı varmış galiba yatarak tedavi için bu konu hakkında bilginiz var mı acaba 🤔
Asyade Nil_defne Bazı sigortalarda böyle bir şart olabilir. Sigortacıya mutlaka sorun veya şartları okuyun. Hepsinde yok öyle bir şart
tontonanne Nil_defne hayır tabiki olur mu öyle şey 2 görüştüğüm şirkette böyle biseydrn bahsetmedi onlara mı sorcaz hasta olurken😅😅 bi dk bizim bi yatmamiz gerekiyor
elifkiz Nil_defne tamamlayıcı sağlık sigortası Türkiye sigortadan yaptırdık. Onda yatarak tedavi kapsamı sigorta tarihinden itibaren 3 ay sonra başlıyor. Yani gördüğünüz bu bilgi başı firmalar için geçerli. Kapsamını öğrenmeniz gereki r yatarak tedavi için ve başlangıç tarihini