OzlemAsrin İyi akşamlar annelerim. Bebek kamerası almak istiyorum. Fiyatı çook abartı olmayan, kullanışlı, gece görüşü olan öneriniz var mıdır?
beyzaslck OzlemAsrin VTech VM3255 modelini kullanıyorum e bebekten almıştım çok çok memnunum gece görüşüde gayet iyi😊
kocayaslisiskodunya OzlemAsrin kesinlikle bebevo telsiz kamerayı öneriyorum Wifi gerektirmiyor(hem radyasyon açısından iyi oluyor hemde gitmiş olduğumuz alanda wi-fi çekti çekmedi derdi olmuyor) Sıcaklık göstergesi mevcut Kamerada müzik çalma özelliği mevcut Uzakta iken seslenebiliyorum( geliyorum hemen vs diyorum) Kamerası prize bağlı çalışıyor kablosunun uzunluğu yeterli Ekranı şarj ederek çalışıyor uzun süre gidiyir Vox özelliği mevcut ekranı kapatıyor hassasiyet özelliğine giriyor bebek hareket ettiği ya da en ufak sesinde ekran açılıyor kendi kendine Gece görüşüde çok iyi Dönme özelliği yok ama ihtiyacta olmadı çünkü bebek kafasını çevirdikten sonra kamera dönsede işime yaramıyor gidiyorum karşı tarafına koyuyorum
OzlemAsrin yamaniskom hangi modelini kullanıyorsunuz. Bir de xiomi mihome ücretli abonelik olmuş yazmışlardı. Öyle mi biliyor musunuz?
yamaniskom OzlemAsrin Xiaomi Mi Home Security Camera 360° Ev Güvenlik Kamerası Ip 1080P Modelin ismi bu. Uygulama hakkında ne desem yalan olur ben kullanıyorum henüz öyle bir şeyle karşılaşmadım hem süpürgesi ve başka ürünleride var bende belki en başındna beri kullanıyorum diyedir
kocayaslisiskodunya OzlemAsrin rica ederim ben alirken çok kafam karışmıştı o yüzden yardımcı olmak istedim 🌺