petitonunannesii Arkadaşlar 2 buçuk yaşında ki oğlumu sünnet etmek istiyoruz.İzmirde doktor önerisinde bulunabilecek olan varmı bu aylarda sünnet eden varsa sürec nasıl geçiyor.
Ayyildiz35 petitonunannesii iki buçuk yaş sünnet için uygun değil. Çocuklarda psikolojik sorunlar oluşabildiği için uzmanlar 2,5 ile 5,5 yaş aralığındaki çocukların sünnetine sıcak bakmıyorlar. Bir araştırın isterseniz. İyi akşamlar diliyorum
petitonunannesii Ayyildiz35 ben görüştüm doktorumuz 4 ile 6 yaş arasinin sakıncalı olduğunu söyledi.Yapabilirsiniz şuan dedi.
petitonunannesii asikiz23 bilginiz var mı nasıl bir doktor.Daha önce yanında yapan var mı olumlu sonuç almış olan
asikiz23 petitonunannesii arkadaşim önerisi ile yapcam yeni biz evde yapcaz pazar günü ugun hem baya iyi dedi arkadaşım
deniz1010 petitonunannesii merhaba, biz doktor Alper Dırık’te sünnet olduk. Kendisini gönül rahatlığı ile öneririm. Yine de 2-7 yaş arasında sünnet önerilmiyor diye biliyorum, isterseniz internetten kliniğinin numarasını arayıp bilgi alabilirsiniz