masall00_ Kızlar bebeğim 3 4 gündür ishal dün sağlık ocağına götürdüm iyice baktı su kaybetmemiş dedi ateşi kusma yok ama ilaç verdi fayda etmedi kaç gündür patates muz veriyorum ama çok işe yaramıyor önerileriniz nedir
asel1010 masall00_ Aynı durum bizde de mevcut pazartesiden beri bu şekilde kızım 9,5 aylık ama benimki yemeden içmeden çok kötü kesildi asla ağzını açmıyor çişli bez çok az . Acile götürmeyi düşünüyorum tavsiyeniz var mı neden böyle olmuş olabilir 🥺
Ballikizim99 masall00_ su gibi mi ishali benim bebeğimde de oldu maflor probiyotik damla önerdi aile hekimi kusma vs yoktu sadece ishaldi bide ev yapımı yoğurt yedir demişti gerçekten düzelmişti bunları verdiğimde
masall00_ asel1010 bu aralar salgın mı var bilmiyorum görümcemin oğlu da olmuştu berabat bi şekilde kusuyordu götürmüş 3 tane serum vermişler bence sende götür serum verse iyi gelir
asel1010 masall00_ Gece hastaneye gittiğimizde serum takıldı faydasını gördük biraz daha açıldı. Probiyotik önerdi doktorumuz eczaneden aldık reçetesiz oluyor zaten ilaç değil isterseniz sizde kullanabilirsiniz bağırsak florasını düzenlediğini söyledi doktorumuz
masall00_ Ballikizim99 bana rawflor diye bi ilaç önerdi bağırsak düzenleyici ama hiç faydasını görmedim bazen sulu bazen değil