CankizimRavzam Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ☺️ eşim yeni işe girdi setcard vermişler zaten yemeği evden götürüyor bizde ev alışverişi yapicaz ondan ama sormak istediğim şey şu sigara alınabilir mi setcardan alan kullanan var mı 🤔🤔
TarcinliSutlacim CankizimRavzam alınıyor bizde öyle yapıyoruz eşimin sodexo kartını öyle kullanıyoruz eşim sigara da alıyor
Feyzosumunannesi CankizimRavzam Hayır alınmıyor diye biliyorum bizde multinet kullanıyoruz sigara alamıyoruz.
TarcinliSutlacim CankizimRavzam kız alınmasa kocam nasıl alacak yanımda alıyor bi deneyin bakalım ama alınıyor
CankizimRavzam TarcinliSutlacim e baksana yorumlara kuzucum herkes alınmıyor yazmış setcard mi sizinkide
TarcinliSutlacim CankizimRavzam sodexo bi ara multinet idi ikisine de alıyoruz setcardin kendine özel ise bu durum onu bilemem canım
zumra-19 Kasiyer geçer fakat işleminizde bi sıkıntı olursa çekim hatası gibi şirket ödemez yani hiçbir yemek katından alamazsınız bi marketin genel müdürlüğünde kasa işlemlerinde çalıştım bilgim böyle
Sayinenercibakanimtukendim CankizimRavzam Ben iş hayatım boyunca setcard kullandım maalesef alınmıyor