tugceo92 Umut_Aslan bebegim degil ama arkadas çevremizde bebegi kapan hastanede yatan cok oldu maalesef düşmeyen yüksek ateş yuzunden
Esilanilinannesi Umut_Aslan 11 ocaktan beri hiç düşmeyen ateşi vardı sürekli ılık düş soğuk uygulama limonlu çorap şeklinde gittik ve hiç mudahele etmedim ( ateş düşürücü vermedim) 13 ocak gecesi ateşi 39.5 görünce duramadım evde ve hastaneye görürdüm prenol dolven verildi ve gece hiç ateşi çıkmadı. influenzadan şüphelenmiyordum. 14 ocak sabahı hastaneye gittik tahliller yapıldı ve korktuğum başıma gelmişti ınfluenza A pozitifti. Bu illet virüsün tek bi ilacı var zaten onu kullanıyoruz 2 gündür doktorumuz ateşi 3 günü geçerse getir dedi ilaç 5 gün verilecekmiş Sürekli yıkıyorum bebeğimi, yattığı yatağın çarşafını yastık kılıfınıgunluk yıkıyorum emziğini kaynatıyorum v.s Normalde kış en sevdiğim mevsimdir çocuğum olduğundan beri nefret ediyorum Yıldım artık çok zor gerçekten gece saatte bir alarm kurdum kalkıp kontrol ediyorm ateşi var mı diye uyku falan kalmadı Iyi olsun da hiç önemli değil 💚
Nslhnfdn Umut_Aslan unfleanza b virusu kaptik bizde. Devlet hastahanesine gittik parol verdi yolladi tahlil.bile yapmadilar. Ozel hastahaneye goturdum burun akintisindan anladi resmen doktor.Oglum resmen baygin gibiydi oldugu yerde uyuyordu ki hic gormedik oyle birseyi. Atesi de cikiyordu. Enflovur diye bir surup kullandik ancak oyle rahatladi cocuk.
[silindi] Esilanilinannesi gecmıs olsun Allah sifa versin ınsallah en kısa zamanda. Nası kaptı acaba dısarı filan mı cıktınız yada kalabalık bir ortam da mı bulundunuz?
slvyldz Maalesef bizde yakalandık 3.5 aylık bebeğim de ilacını kullandık , ne kadar korusakta bebeklerimizi aşırı bir salgın var , Rabbim şifa versin ve bu kış gerçekten bir an önce bitsin
Umut_Aslan Malesef benim bebeğimde bu virüsten nasibini aldı bizlerde birsey yok anlamadık nasıl olduğunu evden dışarı da cikartmiyorum. Agzinda yaralar farkettin gittik dr a dr da sıra beklerken birden ateşi yükseldi 2 gündür de kusması artmısti 2 gece yattık hastahanede 2. Akşam influenza pozitif çıktı influvir diye bi ilac kullandik dün sondu yarın aksam kontrole götürcem dua edin negatif çıksın 😥 herkese gecmis olsun rabbim tekrarini yasatmasin ilacın çok yan etkileri oldu bizde sizde de oldu mu acaba toto da pisik vucutta kabarmalar öksürük gibi
Esilanilinannesi Umut_Aslan Doktorunuz mu kontrole gelmenizi söyledi? Bize söylenmedi ama ben geçtiğini görebiliyorum gitmem gerekir mi acaba
Kezban_demir90 Umut_Aslan geçen hafta bizde o gribe yakalandık bende evden dışarı çıkarmıyorum malum bu salgınlardan dolayı ama doktor biri eve taşımış dedi bu virüsü bizde de pişik var öksürük var. Yarın kontrole gideceğiz inşallah bitmiştir
Kezban_demir90 [silindi] bir yere çıkmanıza bile gerek yok hava yoluyla bile bulaşıyor biri taşıdığında maalesef evi sürekli havalandırmak gerekiyor
Esilanilinannesi [silindi] Teşekkür ederim eksik olmayın Evet ilk kez avmde ki top havuzunu götürmüştük son olmuş oldu bizim için ordan kaptı kızım
Umut_Aslan Kezban_demir90 ilaclar yapiyor canım pişigi dr ilac vermezse bize iyi gelenler oldu sabah adlarini vereyim sana öksürük te surup vermişti o daha çok yapıyordu kestim size de cok geçmiş olsun
[silindi] Kezban_demir90 ben sureklı havalandırıyorum gunde br saat her odayı sabah kalkar kalkmaz bende dışarı adım atmıyorum camdan bile bakmıyorum 😂bogazlarım cok agrıo doktor dıokı dısardakı hava cok pıs evi havalandrmadan bile hasta olabilirsin dedı gitmedim ama konustgumjzda boyle soyledı bu sene ki salgın cok fena ymıs Allah korusun tum bebıslerı
Enesenemir Nslhnfdn teste kaç tl verdiniz.bizim özel klinikti gittiğimiz yer.iki oğlum da kapmış virüsü 410 biri 410 biri 820tl verdik.kan ve burun akintisi testi yapıldı.valla o gün evlat acısı gibi koydu ama cocuklarim iyi olsun yeter napalim çalışır kazanırız.
MuhammedAmine Umut_Aslan bir akrabamızın bebeği kaptı 13 aylık birsürü ilaç kullanıyor yavrum 3 gün hastanede yattı şimdi evdeler yavaş yavaş iyi oluyormuş korkudan dışarı çıkamıyorum