Ebozer Bebeğim 5. Aya yeni girdi 5.500 kilo her ay 500 gram alıyor ama ailemiz minyon ek gıdaya başladım mama içmiyo sizde iyi mi
cikolataliekmek Ebozer bence önemli olan doğum kilonuz, benim oğlum da 5,5 kg çıktı 4 aylık ölçümde ama doğum kilosu 2500
denizse Ebozer 5 ci ayına yeni girdik 7000 kg 3430 kg doğdu doktoru iyi dedi ailemiz normal minyon değil her bebeğin doğum kilosuna göre değişiyor ama kilo alımı normal yada anormallik
Ebozer lokumtos ek gıdaya başladınız mı bide aileniz nasıl minyon mu bizim minyonlar o yüzden böyle olduğunu düşünüyorum ama gene de üzülüyorum herkes zayıflama dedikçe
elca duhalinamom şu yorum içimi rahatlattı benim oğlum da 15 gün sonra 5 aylık olacak ve 4.ay bittiğinde 8 kiloydu
duhalinamom elca anne sütü ile alınan kilonun hiç bir zararı yok. Endişe etme o yüzden bi zararı olsa doktor birşey söylerdi
duhalinamom Efepiraye gayet iyi bizde şuan beş ay 1 haftalığız güncel kilomuzu bilmiyorum en son aşı olduğu zaman 9200dü 6ay aşısında öğrenicez artık kaç olmuş 😇