BuzluLatte Kızlar selam, Tasinacagim icin kızımın doğru dürüst kullanmadığı bebek arabasını satıyorum. 4 baby marka Travel sistem Puseti dahil çift yönlü kullanılabilir Yatak oluyor Tekerleklerinde emniyet freni var Güneşlik ve rüzgarlığı var Hiçbir sorunu yok Fotoğrafları ekliyorum İstanbul içi elden teslim alabilecek biri olursa çok daha iyi olur dolap çok fazla komisyon kesiyor Fiyatı 1750 düşünüyorum
-Kuzika- Zeynonunmomu merhaba bende satıyorum bu arabanın mavisini isterseniz eski postlarima bakabilirsiniz. Gardrop hesabından kargo ücreti ödemeden gönderebilirim. Aysorcvrl gardrop hesabim
-Kuzika- pinkflowers merhaba bende bunun mavisini satıyorum eski postlarima bakarsanız görebilirsiniz. Gardrop kullanıyorsanız oradanda bakabilirsiniz.
-Kuzika- cicekcimm bende satıyorum gardrop uygulaması kullanıyorsanız kargo ücreti yok bu bebek arabanin mavisi eski postlarima bakabilirsiniz. İhtiyacınız varsa hala
Zeynonunmomu BuzluLatte kargo dahil ne kadar oluyor peki toplam fiyat yani ona göre eşime söylerim bende ☺️
aslal BuzluLatte gardırops uygulaması ücret kesmiyor dolap gibi ordan satış yapabilirsiniz kazancınız kesilmez ☺️
aslal BuzluLatte rica ederim ne demek aklınızda bulunsun çok yüksek miktarda kesiliyo ama normalde ne fiyata koyduysanız o kalıyor