Cipsdelisianne Her gün yemek düşünmekten sıkıldım artık aksama ne yaptınız sıcak hava da yaglı salcalı yemek de gitmiyor ki
Bennededimki Cipsdelisianne patatese yeşil mercimekli yemek, makarna yaptım buzlu cacık iyi gider. Valla bende arada yapıyorum hem sıcak hemde bebeyle zor yemek yapmak 🙂↔️
Cipsdelisianne Bennededimki valla bende daha hiç Biiişey yapmadım ya evleri sildim süprdm bebeyle otryom
Themom_ Cipsdelisianne kabak, biber ve domates doldurdum kıymalı. Kuskus makarna yaptım domatesli. Birde buzlu cacık yapacağım. Yarın içinde ispir fasulyesi ıslattım onu yapıcam geceden yarında bir tek pilav yapıcam yanına
nimetbatu aybarsmom34 geçen 1haftada ben kayınvalidemdeydim bana hiçbişey yaptırmıyor ne pişir demiş derdi yoktu🤣
Mrvsmt2502 Cipsdelisianne patates püresinde kaşarlı köfte ve bamya çorbası. Yanına karpuz keserim yeter 😃
nsrn46 Cipsdelisianne buzlukta karnıyarıklık patlıcanlarım vardı onu değerlendirdim karnıyarık yaptım, pilavla cacık dün yapmıştım ama dışarıya çıkınca yemedik onlar var. Bir de triliçe yaptım