anorganikanneeee Fatma9438 genelde havale geçirmiş çocuklara grip ve soğuk algınlığı ilacı yasak diye biliyorum. Bende elimden geldiğince vermemeye çalışıyorum.
afraybars1 Fatma9438 koltukaltı damlası var çok güvendiğim bi siteden alıyorum, bitkisel. Ondan birer damla damlatıyorum yarım saat içinde düşürüyor
Sule_mehmet Fatma9438 bildigim kadaryla verilmiyor benim oglumda gecirmisti havale verilmeyecek ilac listesi yapmisti doktor bize ates olunca calpol parol veriyorduk donusumlu olarak baska bisey verme dedi
SelimeliS Fatma9438 grip ve soğuk algınlığı ilacıysa verilmez. Calpol dolven pedifen parol verebilirsiniz
afraybars1 Fatma9438 instagram hesabı: bebekgida (kadının adı Hande Kaşkaş) Sitesinin adı da: bebeklik
Sule_mehmet Fatma9438 2 yasindaydi ilk gecirdiginde 6 ay sonra tekrar gecirdi su anda 10 yaşinda sukurler olsun baska olmadi hic ama o listeye hala dikkat ederim ben
Fatma9438 Sule_mehmet ya biz ne zaman ateşlense acile gidioz çok yoruldum 4.5 yasında şuan panik atak olduk artık 😞
Sule_mehmet Fatma9438 seni cok iyi anliyorum bende oyleydim o zamanlarda alistim sonradan ama sakin olmaya calistim hemen yikadim ilacini verdim bekledim yinede israrla düsmediyse o zaman doktora götürdüm
Sule_mehmet Fatma9438 yok ilac vermedi sadece bikac ilac adi soyledi bunlari kullanmasin havaleyi tetikleyebilir dedi kullanmadik onlari cunku havale hem sicak hem soguk olabiliyor bilemiyoruz malesef
Fatma9438 Sule_mehmet beni anlayan olduğu için teşekkür ederim 🤲 çok zor iki kere geçirdi birer yıl arayla bende suya sokuyorum bi bekliyorum düşmezse gidiyorum.
Sule_mehmet Fatma9438 Allah sifa versin tekrar olmasin inşallah ben hala hastalaninca korkarim o korku gecmedi hic 🥺
Sule_mehmet Fatma9438 acikcasi yanliş yönlendirmek istemem cunku ogluma beyin filmi falan cekildi baya tahliller yapildi belki liste kisiye özeldir
Fatma9438 Sule_mehmet çok kötü o korku ya ah ahh panikliyorum kızımda zor kişiliği var soğuk kompres bile yaptırmaz