Madamehappyyyyy Kızlar :) Instagram da kızları görüyorum ciltleri çok güzel vereceğiniz ufak sırlar var mı? 😅Söz aramız da kimseye söylemem.😅
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Madamehappyyyyy Ben de şeyi merak ediyorum ya ; bu çene altındaki, çevresindeki sivilceler neden çıkar? sıcaktan mı, stresten falan mı ve nasıl geçeerr??
penyyy Madamehappyyyyy yemek yaptığımda pişerken arada tencerenin kapağını açıyorum ohh mis buhar banyosu 🤩😄
Madamehappyyyyy NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Hormon bozukluğu oluyor o tür sivilceler. Sivilce kremi denediniz mi?
Eylul301023 Madamehappyyyyy yüzüme her sürdüğüm krem ve benzeri şeyler alerji yaptığı için güneş kremi ve sabun kullanıyorum sadece 😂
onefinemom Madamehappyyyyy bol su içmek ve iyi beslenmek 🫡 internetteki cici kızlarımız için de Photoshop , faceapp ve çeşitli filtreler 🫡
Madamehappyyyyy onefinemom Günlük 2.5 litre su içiyorum cilt bakımına dikkat ederim son 1 aydır da sivilce tedavisi görüyorum. 7 aydır diyetisyen ile ilerliyorum :)))) demek ki eksik olan shop.
onefinemom Madamehappyyyyy aynen öyle 😄 yüzüne “küçük dokunuş” yapmayan kimse yok ya instagrama falan atarken. Hiç karşılaştırma yapmamak lazım
Madamehappyyyyy NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Doktor önerdi bana ya şimdi nasıl tavsiye vereyim ki cildimiz aynı değil ters tepki yaparsa. 🙃
Deletedmom_110 Madamehappyyyyy köye geldim sinek ısırığı hariç güneş kremi sürüyorum o kadar bakım bakımmmm yapmıyorum cildime yıkıyorum güzelce😂😂