havvaelmas Merhaba 11 aylık kızım kaşıkla yemek istemiyor elle yada kendi yemek istiyor çorbaları veremiyorum katı gidiyoruz bol su vermeye çalışıyorum ama bu durumu yaşayan var mı bir çözüm bulmak istiyorum
simseklivekalpli havvaelmas katı verin siz de bir süre. Kaşığa inatlaşmayın. Benim de kızım 10 aylık yemek istemiyor bazen, eliyle yiyebilecegi bişeyse ona veriyorum kendi yiyor.
gulyabani havvaelmas ben herşeyi elimle verdim tam 12 aylıkken başladı 3 ay sürdü maalesef. Kendiliğinden geçti hiç bişey işe yaramadı. Çorbayı pipetli bardakla içirdim yemekleri ekmeğe banıp verdim. Zaten kabızlık sorunu vardı ilaç kullanıyoduk etkilemedi.Kabus gibiydi allah yardımcın olsun. Hergün ağlıyodum sinirden
Busegr havvaelmas bizdede olmuştu ondan ötürü sordum tatlı kaşığıyla yemeyi kabul edince öyle devam ettim şimdi kendi tutmak istediği için kendi çatallarından veriyorum öyle yiyor ama şaşırıpta bir şeye ekmek bandığımızı görmeye dursun hemen eliyle yemeye başlıyor
havvaelmas simseklivekalpli katı gidiyoruz ekmek yemek istiyor patates kızarması makarna istiyor sürekli çorba yoğurt türü yemiyor
havvaelmas gulyabani pipetle içmeyi henüz bilmiyor ama biberonla deneyeceğim.Neler yediriyordun elinle ben yapacak birşeyde bulamıyorum Umarım benim bu kadar uzun sürmez benimde hergün sinirle ağlamakla geçiyor
gulyabani havvaelmas pipetle ilgili video izle çok basit kızım 1 yapıştı alıştı 8-9 aylıkken öğrendi. Herşeyi bildiğin pilavı makarnayı bile elimle verdim . Ayran çok kurtarıcı oldu yoğurttan ayran yapıp içirdim vitaminsiz kalmasın diye
simseklivekalpli havvaelmas patates bezelye vs yiyebilir onlardan verin. İştahsız yemek seçen bir çocuksa ayrı tabi