Birdunyabircennetannesi Ebrudur adı Beneklidir kanadı Ruhunun gıdası Uğurludur her anı Hadi sizde gelin 😅
Yesillimon Birdunyabircennetannesi Tane tane benleri Uğurludur kendisi Güzel guzel bakar gözleri Bir başkadır enerjisi Almaz hayatına herkesi 😁 Jpuvcutuvigbiiggu
ElisaMom_ Birdunyabircennetannesi Canı istedi aşure Eltisi gönderdi bir kase Yerken bayılacaktı,vardı içinde bisey Leblebiler pişmemiş, kıracaktı dişini Attı onu çöpe bune lan böylemi olur diye Nalet etti eltiye🥴😂
Tatlican Birdunyabircennetannesi A lır marka eşarbı Y apmaz kimseye hava Ş şirin şeker birtane o E n çokta tatlımı tatlı cantatlı😄😄
fatihunal Birdunyabircennetannesi Adı gibi ay yüzlüdür Yemeğede pek düşkündür Çenesini tutamaz çok düşüktür Arada bul bulabilirsen böylesini 😂😂😂
onefinemom Nihayetinde bebeğin istediği oldu Annesi umrunda değildi, doymayıp doyduğu Ziyan olan uykuları artırmaktı kafasına koyduğu Lütfedip kakasını bitirmedi Ikınıp bezin açılmasını bekledi bugünlerime ancak böyle bir şiir uyumlu olabilirdi, teşekkürler 🚬
AnnaKurt İki evi vardır. Lamborghini arabası. Kinlenir konu komşu Numaradan iyidir hepsi, Umrumda mi sankii. Rabbim manifesteledim 777… Ajqkkajajaj🤣🤣🤣🤣🤣🤣
brsnn Bilmem nereden alırsınız bu vakti, İşiniz gücünüz olmuş forum hapı kiti Rahatlıktan hep bunlar kalk da süpür sil evini Sonra dirdir edersin kocam beni anlamıyor; Eee ne yapsın herifler karı elde telefon vitvit Nerede eski topraklar, nerede zamane avratlar.
ElisaMom_ Birdunyabircennetannesi saol askm aşure cidden aşeriyorum o derece çok seviyorum,direk aklıma bu akrostiş geldi zaten 😅
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Birdunyabircennetannesi Of hala yiyemedim ağlayacağım Bendeeeeee 😢 Pazartesi günü yapmayı düşünüyorum
ElisaMom_ Birdunyabircennetannesi ilk defa bugün yedim desem kocam saolsun esnaf komşular yollamış ona oda bana gönderdi,gel beraber yiyelim🤤
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ElisaMom_ ay gönderirim tabi❤️Bana hiç veren olmadı, kocam bile köyde yemiş, bana getirmedi. Unutmuş sözde, kırgınım 🥺
ElisaMom_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala oy kalbinden kocaman çiçekler arkadaşım🌼,üzme kendini pazartesi yaptığında bolca ye bizim içinde ye şimdiden afiyet bal şeker olsun♥️
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ElisaMom_ Teşekkür ederim ✨ 🫶 İlk yapışım olacak benimde. Normalde, dün bugün yapıcktm. Pazartesi annem gelckmiş, beraber yapma kararı aldık bizde 🌸
ElisaMom_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala rica ederim,kolay gelsin bol bereketli olsun rabbim kabul etsin inşallah şimdiden🥰