gulbahcesi8 Kızlar adetim gecikti ama test bu sekilde 2. Cizgi cok hafif gözüküyor sizce nedir bu kan vermeli miyim?
Selennnnnn gulbahcesi8 Yüksek ihtimal hamilesiniz bir kaç gün daha bekleyin tekrar yapın ya da gidip kan verirsiniz
Tomris-Hatun gulbahcesi8 ver canim grcenlerde 60 gun gecikti. Adetim bes tane almis esim testten hepsini yaptim yarisi pozitif yarisi negatif cikti 😂 kan aldirdim betama bakildi yok cikti sukur
gulbahcesi8 gulbahcesi8 Selennnnnn crybaby Rengarenk52 Rengarenk52 Tomris-Hatun zeynepyusufaslan Aysenur2019- gulbahcesi8
zeynepyusufaslan gulbahcesi8 yeni öğrendiyseniz eğer ben de gecikme olmadan yaptığımda bu şekilde çıkmıştı ardından 10 gün sonra yaptım baya belirgin çıkmıştı
Selennnnnn gulbahcesi8 Bence hamilesin canım. Bende de böyleydi ilk bir kaç gün sonra yaptım net çıkmıştı
crybaby gulbahcesi8 benimde böyle çıkmıştı yok diye atmıştım iyice gecikince kan verdim hamileydim🤣 hayırlısı olsun bazen testler de yanıltıyor tabi kesin sonuç kan
veysi106_ Tomris-Hatun inşallah benimde öyle ya benimde bu ay gecikti ayın 3 olmam lazımdi 3 tane test yaptm hepsi negatif inşallah benimde yoktur korunuyorm