pantenkelebek Calpol verdim dus aldırdım kafasına bez koydum başka ne yapabilirim bir düşüyor bir çıkıyor 38.4 e kadar geldi şuan 37 dişten şüpheleniyorum sanki kabarıklik var gibi 7 aylık bu arada vücudunda olctugumde 36 kafası hep 37 üstü
Deletedmom_115 pantenkelebek aynı şikayetle gittim doktor diş ateşi dedi, kafada ve ense de aşırı yüksek çıkıyor sonra iniyor her gün ağrı kesici ver dedi bi de duş
Rengarenk52 pantenkelebek ateşli çocuğun kafasına müdahalede bulunulamaz…evet dis atesi kafaya vurur 4 6 saatte Bi dönüşümlü ilaç verin geçmiş olsun
pantenkelebek Deletedmom_115 benim de tahminim diş kafa bölgesi sıcak yüzü normal 4 saat sonra tekrar calpol vericem bakalım sonra yine dus aldırırım
yasoyy Dikkat et seni korkutmak istemem ama benim bebeğim rota virüsü olduğunda ayakları film buz gibiydi kafası simcicakti hastanede yattik 3 gün umarım öyle bişey dehildir
pantenkelebek Deletedmom_115 teşekkür ederim sizede geçmiş olsun sizin kaç aylık bu yöntemlerle düşüyor mu atesi
melt Bizde 7 aylığız aynı durumları yaşıyoruz rota aşısını olduk. Kafa ateşi var sadece bugün 3. Gün olacak