Busegr Kızlar bizde buradan birbirimize sürekli birşeyler öneriyoruz bez markası olsun cilt bakım olsun acaba instagramdaki gibi sonradan ceza yermiyiz gizli reklam falan muhabbetine bilgisi olan biri çıkarmı acep?
Busegr SweetMom__ evet instagramda öyle ama burasıda sonuç olarak halka açık bir yer ya sonradan hepimiz batarmıyız acaba o aklıma takıldı
merve171214 SweetMom__ evet bir tanıdık yemişti 😂 sonra dilekçe mi ne verdi düzeltmişler korkumdan her gözüken marka için mecburi reklam yazıyorum post ve storylerime gören de bu ne diyor işimi riske atamam 500 bin az para mı 😂
Busegr PamukPrensesannesii belki görmemişimdir diye aklıma takıldı az önce bir fenomene 500 bin ₺ ceza geldiğini gördüm aklıma takıldı
SevimliHayaletCasper Busegr cnm o fenomen biz fenomen miyiz 😄 yerse uygulama sahibi yer biz anonim kullanıcıyız zaten
Busegr Tomris-Hatun ben kaynana sorunlarını okumak için girmiştim bir anda muhabbetlere dahil olurken buldum valla kendimi 😂
milletsanakanalizemiolacak Tomris-Hatun Allah aşkına ne zaman seni görsem posta gazetesinde ki haydar dümen yazilari geliyor aklıma 🤣🤣🤣🤣
[silindi] Bu tür uygulamalar zaten sponsorlu çalışıyor. Reklamın babası bunlarda. Sana ucu dokunmaz şekerim.
Busegr [silindi] doğru diyorsunuz orasını düşünmedim ne yalan söyleyim teşekkür ederim aydınlatma için ❤️
milletsanakanalizemiolacak Tomris-Hatun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 babam gördükçe koca kel atın şu sayfayı diyordu bizde ergen kafasıyla merak edip okuyup kikirdiyoduk🤣🤣🤣🤣🤣
milletsanakanalizemiolacak Tomris-Hatun benim köpeğimede ala ala haydar dümen köpeğimi aldın demişti 😭
Tomris-Hatun milletsanakanalizemiolacak ergenligimin hocasidir. Bi donem herkes herseyi ondan ogrendi🌝