Deletedmom_1111 Ya çok temizlik takıntım yok ama ortalık dağınık kalmasında rahatsız olmam ama benim kızım öyle bişey ki ortalık temiz kalsın hemen dağıtır misafir gelicek diyelim ben toplarım arkadan o dağıtır bu yetmez duvarları soyuyor 2 yaşına az kaldı ne yapıcam ben ya valla artık pes edicem şuan bile ev dağınık oyuncak falan değil ama yorgan getirir atar kıyafet getirir dolaptan havluları alır getirir vb vb
Ardenaden Deletedmom_1111 cok normal 😀hic kısıtlama suan tam herseyi dokunma dokme elleme zamani kesfetsn birak snra birakiyor zaten
2cocuklumom Deletedmom_1111 ben hep anlattım küçükkende evet karıştırmasına izin verdim baktı döktü ama geri kaldırdı keşfetmesine izin verin ama bu süreçte de öğretin yoksa alışkanlık olarak kalıyor hep aynısını yapıyor şimdi oğlum 2 buçuk yaşında oyuncak dışında kolay kolay hiç bişeyi çıkarmaz dağıtmaz sadece biraz sabır
Cicegimm477 Deletedmom_1111 ya en çok zorlandığım konulardan biri iki tane çocukla yetişmek hiç mumkun değil 😞 büyük oglm 5 yaşında hala dağıtıyor kucugum hiç durmuyor hergun evi toplayacagm diye canım ckiyor bir gün bosversem piskolojik olarakda kötü hissediyorum ama iki saat düzenli kalsa disimi kircam🥲of ne zormus TEk oglum varken zrlaniyodum ama iki tane olunca daha zormuş eve gelenlerde hep diyor heryer temiz diye nasıl yetisiosun diyolar gelin bana sorun yatağa nasıl atıyorum kendimi aksamlari
kubra00k Bende de düzen takıntısı var, salon düzenli olmalı. Oğlum 10 aylık heryer oyuncak dolu, yerde sürünerek onlarla oynamayı seviyor. Kaldırsam ağlıyor, şuan salon oyuncak dolu. Keşke evim büyük olsaydı ona oyun odası yapardım.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Deletedmom_1111 dolaptan havluları Kapat dolapları,odaları. Maalesef hepimizin aynı, ev 1saat düzgün durmuyor. Kullanmadığımız odaları kapatıyorum🤷🏼♀️
Deletedmom_1111 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kilitli malesef öğrendi açmasını kullanmadığımız oda yok dolap kiliti takıyoruz onuda açabiliyor ona özel merdiven var koyup üstüne çıkıyor yada başka bişey bulup üstüne çıkıyor
-Ygtbgra Deletedmom_1111 büyük oğlum 9 yaşında hala dağıtır döker saçar küçüğüde 2 buçuk yaşında onu hiç söylemim dağıtmayı geçtim su döker meyve suyunu döker bişey yerken evin içinde gezer laf anlamıyor hiç alıştıramadım değilde huyları böyle okadar konuşuyorum anlatıyorum yok yani olmuyor sürekli arkalarını topluyorum
Sekeroglannn Deletedmom_1111 Daha az önce ufak çaplı bi cinnet geçirdim. Ortalığı dağıttığı yetmiyor bana da iş yaptırmıyor her yer her yerde. Yapma desem oturup ağlıyor sinirleniyor..😓Anca öğlen uyuyacak da ben iş yapacam. Tabi uyanınca akşama kadar ev yine aynı oluyor..
Ardenaden Deletedmom_1111 kesif bitiyor bu sefer oyuncklrla degil ev esyalriyks evcilik oynama baskiyor kizm 3.5 oldu masalh oyuncak yapmadgi sey yok kupelerimdj yyuzuk yapms kendine krdesinin idlak pamugundn bebegine battaniye taki kutumun icindeki sungeri çıkartmış ondan bulasik sungeri ypms yani ama ozgur birakin merkli cocuk iyidir zihni acilir ve ev dagilmiyor eskisi gbi belli bir nizamiyede diziyor herseyi anneannesinin evindeyiz anneannesin evknde ne bulurda oyuncak yapior kendine😀
Diva Deletedmom_1111 odaların kapılarını kitle dolaplara kilit tak benim oğlum 2,5 yaşında bıraksan bütün heryeri dağıtır o yüzden sadece kendi odasını açık bırakıyorum orda istediğini yapıyor mesela o oradayken bende oda oda temizlik yapıyorum odaları kilitledikten sonra anahtarları al acar kendinin bir yere kilitler aman tehlikeli ☺️
Ardenaden Ardenaden mesela resmim resmimi telefon diye kualniyor yanindaki kardesinin pisik kremi onuda elletmiyor dgri 4 bin lira verdgm rayban gozluk ama onun icn oyuncak suanda yani her gun bn topluyorm o diziyor ki zaten yatana kdr toplayamiyoruzda ne bulursa onun icn oyuncak ama.dagitmiyor duzenli sekikde oynuyor boyle😀