Kelebek123456 meme oyun uyku sıralaması ile gidin . Memede uyumayı öğrendiği gibi başka şekilde de uyumayı öğretebilirsiniz. Kızım kucağımda uyuyordu ve artık yürümekten yorulduğum için pilates topunda sekiyordum .13. Ayda artık yeter dedim 1 saati geçkin sekiyordum zorla uyuyordu hatta bazen yatağa koyar koymaz uyanıyprdu o 1 saat baştan sallıyordum. Güzelce anlattım artık yatağında uyuyacağız ben hep yanında olacağım diye. Uyku rutinleri yaptık uyku saatine göre yatağına yatırdım başta şaşırdı kalktı oturdu yattı kalktı uyku müziği açtım sırtına patpat yaptım saçlarını okşadım sırtını sıvazladım derken 52 dk da uyudu. Zaten 1 saati geçiyordu uyuması kendimi uyumayacak diye strese sokmadım. İkinci gün 38 dk da . 3. Gün 12 dk da uyudu. Patpatı zmanla azalttım 1 dk temas ediyprsam 15 sn etmedim, 45 sn temas ettim 30 sn etmedim derken temas etmeme süresini azalttım . Amacım desteksiz uyuması değil sallayarak sekerek uyumamasıydı . Gece her uyandığında yine ay ı şekilde uyuttum ışık açmadım konuşmadım 1 ayda alıştı geceleri uyanmamaya uyansada sallanma istemediği için kendisi uyumaya başladı