Deletedmom772 bebeyim 5 aylik.Kilosu bugun 8200 qram geldi boyusa 64 sm.Oyle uzuluyorumki 4 ay tamaminda boyu 64 sm gelmişti hiç uzamamiş😔doktor normal dedi kilosunu boyla alakali biršey demedi.hatta 3 kere sordum hic bisey demedi kizlar.çok kisa dimi bebeyim?😔 kiyaslamiyorum oyle yorum yapmayin lutfen .sadece hiç uzamadigi bana farkli geldi.bu ayda bebeklerinizin kilosu ne kadardi ?sizce azmi ya çokmu?sadece bilmek istiyorum.kilo deyilde boyu beni üzüyo(
Mom103 Deletedmom772 5 aylık kız bebeklerin boyu; alt sınır; 57 cm, ortalama boy 64 cm. üst sını 70 cm'dir. 5aylık erkek bebeklerin boyu; alt sınır; 58 cm, ortalama boy 64 cm. üst sınır, 70 cm'dir. gayet normal internetten bakabilirsin
mraslan Deletedmom772 Bebeğiniz bu ay boya değil de kilo almış 1 kilo almış farkındaysanız her ay aynı olmayabiliyor. Çok içiniz rahat değilse evde bir tane terzi metresi alıp uyurken ölçün 😌
UmayGunes Deletedmom772 Kilosu iyi benim kızımda 5 aylıkken 8.5 kiloydu boyu 68 cm di ama eşim uzun boylu ona çekmiş ☺️ Şu an 5 ay 26 günlük.
Deletedmom772 Mom103 teşekkir ederim cnm.Ama geçen ay 64 smdide.bu ay hiçmi uzamadi diye endişelendim
Arelyusufayaz Deletedmom772 hayır uzuyorlar yanlış ölçülüyor sadece benim oğlumda geçen 6,5 aylıkken 74 cm di 7,5 da gittim yine 74 geçen ay okadardı dedim doktor hareketli olduğu için yanlış ölçüm olabiliyor dedi
MarlaSinger Deletedmom772 yanlış ölçülmüş olabilir. Geçen ay az ölçülmüş olabilir. Yanlış ölçüp de yanlış ölçmüşüm demez ki kimse
Deletedmom772 Arelyusufayaz bebeyimi uzatmak istedikde aģliyo her zaman .doktor uzadinca aglamaya başladi.oyle apar topar boyu ölçdu.direk oyle dedi.
Deletedmom772 Mom103 Aklima takildi kaldi işte.bende kisa boylu kiloluyumda.kim gorurse buyuyunce sana benzehecek oğlun boydan kisa kilolu olucak deyip sinir yapiyorlar beni işte(
Arelyusufayaz Deletedmom772 tamam benimkide öyle yapıyor cm ölçülerinde şaşma oluyor üzmeyin kendinizi boşuna aynı gün içerisinde 2 farklı yere götürseniz farklı ölçer onlar bile ölçü kısmına ilk günden inanmıyorum bebeğim 48 cm doğduğu yazıyordu ama hastane çıkışları ona olmuyordu sonraları fazla çıktı onunda yanlış olduğunu anladım
Mom103 Deletedmom772 merak etme erkekse hem de uzar inşallah canım dinleme kimseyi onlar anca can sıkarlar
Okyanusolmak Deletedmom772 yanlış ölçmüşlerdir. Asmde 66 çıkmıştı 15 gün önce. Doktor 65,5 ölçtü 😂 üzülmeyin. Cm cm uzuyorlar zaten. 6 aylık 66 cm. Sizinki kısa değil