happypoy Kızlar saat 3 ben ayaktayım çok güzel uyumuştu 1,5 saattir uyuyamıyor 5 ay 10 günlük 2 gündür bu şekilde sizce diş huzursuzluğu olabilir mi yoksa ben çıldıracağım
gkscns happypoy selam biz de aynı durumu yaşıyoruz ve biz de 5 ay 10 günlüğüz sürekli bir mızmızlanma anlamadım gitti uyanıyor ve bir daha uykuya geçemiyor hele dün delirecek gibiydim artık uyuyor 5-10 -20-40 dk sonra tekrar kalkıyor bugün bütün gün yine böyle yaptı şimdi yine uyanığız ne yapacağımı ben de bilmiyorum
zeyaslmel happypoy 38 günlük 3 gibi uyanıyor sabah 5e doğru uyuyor zorla bugün 6ya geliyordu uyudu az önce yine uyandi 🤦♀️
Yenianne17 happypoy valla mis gibi uykusu vardı 1 aydır bezdik.Anlasak zaten bacım herşey çok daha kolay olurdu.
Bebislerhakkinda happypoy 10aylik gece 12de 3te ağladı uyuttum neyse sonra 5te uyandı emzirdim geri uyumadi artık canıma tak etti 10aydir ataktir biter uyur umuduyla bekledim artık hiç sabrım yok bi gece de kesintisiz uyu artık dmi yok yok ..gündüz uykuları düzenli olmasına rağmen böyle ne varsa gece kalkıyor sinir oluyorum dayanamiyorum …Bu zamana kadar gene dayaniyordum ama bende tükendim….
Yenianne17 happypoy bir çok sebebi olabir dediğin gibi diş olabilir.bizimde o zamanlard başlamıştı diş huzursuzlukları 11 aylıkken çıkmıştı.ara ara huysuzlanırdı.gündüz fazla uyumus olabilir az uyumus olabilir.bir sürü sebep olabilir
UrbanMom happypoy 12 aydan sesleniyorum aynı durumu yaşıyorum ve öyle yüksek sesli ağlıyor ki gece stres oluyorum. Odam sıcak oluyor diye düşünüyorum mamasını filan veriyorum ama biberonu fırlatıyor anlamadım gitti gerçi bu sıcakta ben bile zor uyuyorum