feyzas Evet gecenin 2 si oğlum uyandı sizce ne zaman uyur😂 kan uykudan uyandım ben de 🥲 ne zaman erken uyusa tablo bu.. 9 bucukta uyumuştu ama her seferinde pişman oluyorum
Themom_ feyzas 👋 1 de uyandı ve 10:40 gibi uyutmuştum 1 den beri yataktayız geri uyur diye bekliyorum ama yok oyun kurmaya calısıyor 😅 sanırım 4-5 gibi uyuyacak gibi duruyor benim kız 🤓
mamadearya feyzas haftalardır böyleyiz 14 aylık olmak üzere. Erken yatırsam da geç yatırsam da gündüz uyutsam da uyutmasam da aynı…
feyzas Themom_ Ayyy aynısı. Niye böyle oluyor ben anlamıyorum erken uyuyunca gece uyanıyor. Geç uyusa ayrı erken uyusa ayrı dert
feyzas mamadearya Sebebini asla anlamıyorum. En son 3 te uyanmıştı gündüz. Akşam 9 bucukta da uyudu. Sabah mı cok uyudu acaba 🙄
mamadearya feyzas valla benim denemediğim kalmadı ben de bulamadım sebebini. 1 yaş atağı uyku gerilemesi vs bilmiyorum ama çok yorucu
feyzas mamadearya hikaye onlar ya daha önce de böyle şeyler oldu. gece uykusu erken uyuyunca fazla geliyo bizimkine. Aslında gündüz bi saatten fazla uyutmucaksın anca öyle olur belki
Aryast feyzas gece 2′ye kadar yirmi dakikada bir uyandı durdu 2′de de tamamen uyandı ve hâlâ uyanığız. Uykularımız berbat ötesi durumda. 15.ayımıza gireceğiz neredeyse. Ne yaparsam yapayım uyku olayını çözemiyorum
Mrvsmt2502 feyzas komşunun yüksek sesli müzik dinlemesine ben uyandım şuan 🤷♀️ uyarana maruz bırakmadan geri döndürün uykuya zamanla uykuya devam etmesi gerektiğini öğrenir