adoli Herkese merhaba , yaklaşık iki aylık bebeğin gece beslenmesi ve uyku düzeni nasıl olmalı ? Bebek geceleri uzun uyuyor ise 5 6 saati buluyorsa uyandırılmalı mı ? Yoksa bebeğin kendisinin mi uyanması beklenmeli . Sizler nasıl yol izliyorsunuz ❤️
melekyu adoli ben 2 aydan itibaren uyandirmadim eğer kilo alımı güzelse uyandirmaniza gerek yok kendi acknca uyanır zaten
tugba825_ adoli benim kızım da 50 günlük geceleri 3-4 saatte bir kendisi uyanıyo çok nadir 5 saati buluyo ben 5 saati aşmaması taraftarıyım yani 5 saatten fazla uyuyosa bence uyandırın benim ki uyumadigi için ellemiyorum
adoli tugba825_ uykusunu bölmek aşırı huzursuz ediyor ve gün içinde de devam ediyor bu durum ondan çok ikilemdeyim yoksa bildiğiniz uyumayan bir bebeğe dönüşüyor şaştım kaldım
adoli atlass1 bende kararsızım bazen 4 saate kendisi uyanır bazen de 5 saate bazen 6 asla bazende 3 saate günü günü tutmuyor bende kararsızım açıkçası doktorlar uyandırma diyor bir kısmı ise uyandırmalı diyor . Sizin 4.5 saati geçirmemenizin bir nedeni varmı ?
atlass1 adoli yok çok uzun süre aç kalmasın diye kalmamalı bence evet gece uyuyor ama bilmiyorum içim rahat etmiyor alarm kurup emzirip yatırıyordum böylece uykuyu bölmeden emip yatıyordu diğer türlü kendi uyandığında dalmasıds zorlaşıyor
adoli atlass1 evet çok haklısınız iki türlü denedim uyandırınca bebeğim aşırı huzursuz ve gün içinde de huzursuzluk devem ediyor , ama eğer uyanmaya yakın hafif ağlama gibi başladığında alıp emzirip yatırmak daaha iyi gibi o zamanda gazını cıkarmamos oluyorum oda ayrı bir mevzu siz nasıl yapıyorsunuz gaz çıkarmayı 🥰
melekyu adoli gelişimi iyi olması önemli tabi aylık kiloda düşüş yoksa aç kalmiyordur birde ben YouTube den doktor Osman gönülal videolarıni izliyorum orda 3 aylık olduktan sonra bütün gece uyandırmadan uyuyabilir diyor 2 aylikende 5 saate kadar uyuyabilir diyor