Msd ma9419 düzelir inşallah bukadarına şükür arkadaşımın bebeği sabaha karşı 5 gibi yatıyor iki saat falan yetiyormuş 😳
ma9419 Kumsall87 19 Ağustos 12:45 Bir Aslan erkeği😇 siz ne zaman doğum yaptınız nerde oturuyorsunuz İstanbul’dayım ben
Cosmosmom Ndderdem acıkıyorsa Beni ya da memeyi özlüyorsa canı istiyorsa neden normal olmasın :) bebek sonuçta :)
Serapservet Sbl3327 âmin 🙏valla ben sallayarak zor uyutuyorum salarken bile uyumamak için ağlıyor bi de uyku eğitimi versem kim bilir ne yapar 😕
ma9419 Kumsall87 öyle mi neresindesin benim tanıdıklarım ve ailem biraz uzaktalar da sık görüşemiyoruz o yüzden soruyorum kusuruma bakma 🙈 ben Kurtköyde oturuyorum
Ertugrul123 Bıde bütün gün kucaktayız ne yerde ne ana kucağında durmuyoruz belım kopuyor artık bu benımkımı böle ya kucagımda bıle zıplıyor😔
Ndderdem Dorukselim0 3 aylık bebek 6 7 saat aralıksız uyuyormus uyuyan var yani melek bebek onlar herhalde 😂 forumda okumustum
laura_ Ndderdem 3 defayı doktor ishalden saymıyorda daha fazla olunca müdahale lazım herhalde Dikkat etmek gerek yinede😊
laura_ ma9419 aynı durum bendede var ama benimki 7 de kalkıyor en geç 8 11 30 tada gece uykusunu uyuyor