gulsenkryl34 Bebeğim 6 aylık gece sürekli uyanıyor bazen tamamen kalkıyo sürekli sallıyorum geri uyutuyorum neden birden böyle oldu dişlerine bakıyorum kabarıklık kızarıklık beyazlık filanda yok tekrar uykusuz gecelere merhaba dedik
ece327_ gulsenkryl34 dişleri acıyor olabilir tetagil granül var yatmadan önce onunla masaj yapıp yatırın , ya da ayrılık kaygısı da başlıyor olabilir temas halinde olun
feridekunluu gulsenkryl34 benimkide maalesef normalde uyuduğu zaman hiç kalkmazdı sabah a kadar şimdi kaç defa uyanıyor sayamıyorum 😴
cernne Benim de öyle ya 7 aylığız birde yer yatağında yatıyoruz diğer odalar sıcak diye sürünerek yanıma geliyor emziriyorum tam yatırıyorum tekrar uyanıyor 😭 2.5 yaşında abimiz var o da onun sesine kalkıyor anlayacağınız uykullaaarr haram oldu uykularrr
Fundabshn cernne Kendimi gördüm aynı durumdayım sizinle küçüğü 6ay 22 günlük büyüğü 30 aylık aralarında tam 2 yaş var küçüğü saatte bir uyandırıyor sersem olduk artık 😩 Sıcaktan mı dişten mi bilmiyorum ama delirmek üzereyim 😞
Fundabshn gulsenkryl34 6 ay 22 günlük benimkide inanın uyku nedir diye unutmuş durumdayım bazen kendime kızıyorum yok uyuma nede olsa uyanıcak yarım saat sonra ki öyle de oluyor sonra uyuduğuma pişman oluyorum çünkü sürekli yat kalk artık dengeler şaştı sinirim bozuluyor ve çok uykusuz oluyorum 😞😞
mehmetcinar 6 aylık sürekli uyanıyor. Bitecek insallh bugünler. Herkes 6 aylık ilsun bı rahatlicaksin demişti çok bel bağlamıştık oysaki 6 aya 🥲