caglaay Merhaba kızlar bebeğim 3 buçuk aylık oldu bir haftadır mama desteğine başladım sma comfort almıştım bebeğim kabardı hastaneye getirdim alerji dediler keçi sütü mama önerisi yapabilir misiniz kullanıp gaz yapmayan kilo aldıran hangi marka
yanaklibebek caglaay ayyy keçi sütünü bizim doktor önermedi Kendi doktorun mu keçi sütü dedi? Bize Nestle alfamino önerdi ama bizim çoklu besin alerjisi? Neye alerjisi var denedin mi?
AEgemm caglaay golden goat kullanıyoruz biraz pahalı ama içerik olarak da temiz güzel kilo da aldırıyor. Geçenlerde bulamadık sma kullandık şimdi geri golden goata geçtik
Kuzeynepp caglaay 18 aydır golden goat kullanıyorm keçi sütü zaten arastıırırsanız içeriği en temiz mama
caglaay yanaklibebek inek sütü sanırım yani öyle şuna buna demedi inek sütü içeren mama kullandıysanız keçi sütlü alın dedi
yanaklibebek caglaay keçi sütüne de çarpraz reaksiyon var aslında, deneyerek bulursun bi dene bakalım golden goat çok öneriyorlar
caglaay elca canım hippten neden geçtiniz acaba memnun kalmadınız mı bu saatte 3 eczane gezdik 1 market golden goat bulamadım çünkü hipp bulabildim
Minikkalbinannesi Kuzeynepp bizde 18 aydır golden goat kullanıyoruz 19 aya giricez boy kilo nasıl sizde
Alfa_Mom caglaay golden goat kullanıyoruz biz bebeğim 9 aylık gayet memnunuz biraz pahalı ama değiyor Bulunması biraz zor bir mama genelde E-Bebek de hep oluyor
elca caglaay normalde hipp çok iyi kaka yaptırıyor çok besleyici dedikleri için almıştım canım ancak oğlum 2 günde bir çok zorlanarak kaka yapmaya başladı anne sütüne ek veriyordum hippi belki ikisi birleşince böyle bir etki oldu bilemiyorum ama çocuğumu durduk yere yordu hipp resmen
caglaay Minikkalbinannesi 3 aylık kontrolünde 5600dü 58 cmdi 3 kilo doğmuştu sadece anne sürü alıyordu canım
Kuzeynepp Minikkalbinannesi su an hersey oldugu gibi ilerliyor kılosu ne cok ne az ortada. Boyumuz normale göre uuzn
Minikkalbinannesi Kuzeynepp bizimde aynı şekilde peki mama yı ne zaman keseceksiniz acaba bende kararsız kaldım da
caglaay Kuzeynepp evet ama sütüm azalmıştı o yüzden günde 1 kere 2 kere vermeye başladım boyu 48 cm doğmuştu ilk ay 55 olmuştu 2. Ay 58 3. Ayda 58di uzamamıştı yani kilosu da iyi mi bilmiyorum herkes az diyordu 🥺
caglaay Minikkalbinannesi canım sütümün durumuna göre keserim heralde öğleden sonra akşama doğru azalıyor mesela o zaman destek yapıyorum 60 veya 90 basende gece uykusundan önce az hissediyorsam öyle yapıyorum sütümün azalmadığını hissettiğimde keserim sanırım