sinemm60 Merhabalar bebeğim 2 aylık gündüzleri bazen uyuyor bazende çok, az uyuyor geceleri iyi uyuması 3 saate kadar uyuyabiliyor sonra kendi uyanıyor zaten acıktığı için sizin bebişlerin uyku düzeni nasıl merak ettim
justthecigarette sinemm60 2.5 aylık gündüz memede kısa şekerlemeler yapıyor hiç uyumuyor gündüz. Gece de kesintisiz 4 saat uyuyor şükür
asli8 sinemm60 merhaba bunları biz de yaşadık şuan 3 ay bitti 4e girdi. Uyku düzeni oturana kadar böyle gel gitler olacak. Mesela bir ara çok iyiydi gündüz çok düzenli uyuyordu yani günü gününe değişiyor aslında
beyazzkuguu sinemm60 bizde 2 ay 22 günlüğüz gece en erken uyumamız 2 de oluyor ama bazen 3 leri 4 leri de görüyoruz. Geç uyuduğu için sabahta gözünü açamıyor tabi. 4 5 saate bir emzirmek için alıyorum yanıma ama bana mısın demiyor gazını çıkarırken bile uyanmıyor geri beşiğine bırakıyorum 11 12 ye kadar uyuyoruz beraber kalkıyoruz karnını doyur oyun oyna masaj yap damlalarını ver derken kendimde kahvaltı yapıyorum bu arada 2 saat oyalıyorum öğlen uykusuna geçiriyorum yarım saat 45 dk anca şekerleme yapıyor geri kalkıyor geri ikindiye doğru 5 6 gibi uyutuyorum 1 saate yakın uyuyor. Sonrasında 8 e kadar uyutmuyorum oyalıyorum 8 de odaya giriyoruz eşimle sırayla uyutmayı deniyoruz yarım saat uyur kalkar uyur kalkar en son 12 de pes ediyoruz zaten döngü belli gece full uyanık 😂 herkes 8 de zorla dedi bana ama uyusa bile uyanıyor derin uyumuyor bu arada sabah erken kaldırsam da kızım gece kuşu maalesef erkenden uyumuyor 🥹
TarcinliSutlacim sinemm60 1 yaşına kadar devamlı süren uyku düzeni bekleme canım 2 aylıkken 3 e kadar uyumazdi sonra saat 1,e düşürdü sonra 12 e şimdi 4 aylık gece 11 30 gibi geçiyor sağı solu belli olmuyor ki
no1 Ayımızın sonundayız gündüz uykusu yok denecek kadar az memede 5 dk uyursa okeyiz Akşam 9 gibi uyur 11 de uyanır. 1 de uyur 4 te uyanır emer uyur 7 de yeniden ayaktayız😂
justthecigarette sinemm60 11 de banyo yaptırıyorum emziriyorum yatırıyorum. Ama bu saati 9 a çekmeyi planlıyorım artık
efnanveannesi1 beyazzkuguu Ay resmen benim kızımı anlatmışsınızzz düzeldimi şu an ne durumdasınız acaba??
sinemm60 TarcinliSutlacim evet hep değişiyor zaten fakat gündüzleri hiç uyumadan nasıl dayana biliyor anlamıyorum en uzun uykusu 20 dakika ben bile pert yani😂
mutlubibekleyis benim de aynı anlattığınız gibi ama hiç iş yapamıyorum ne ev ne kendime dair gerçekten bu böyle gidecekse nasıl yapacağım merak ediyorum siz nasıl yapıyorsunuz, şehirde kimsem de yok gurbetteyim ayrıca yani uyumuyor gündüz 🥺🥺
sinemm60 mutlubibekleyis bende gurbetteyim evet zor oluyor tabi yardımcı kimse olmayınca neyseki uyanıkken sakin oluyor bende o ara işlerimi yapıyorum bazende yapmama izin vermiyor tabi
beyazzkuguu efnanveannesi1 merhaba. Kızım şu an 5 ay 12 günlük çok şükür maşallah diyeyim gece 3 4 lere oturması son buldu ama hala 9 da 10 da uyumuyor. En erken 12.30 da uyuyor ben artık buna da şükreder oldum bazen hafta 2 3 gün gece 2 leri görüyoruz yine. Ama sabah 4 dü görmüş biri olarak bana erken saat geliyor artık kızımla gece hallediyorum bütün işlerimi bana eşlik ediyor en son uykusu gelip yatıyor. Gündğz uykuları çok şükür düzeldi 2 saate yakın 3 uyku yapıyoruz 1 tanesi 40 dakika şekerleme oluyor. 2 aylık zamanları çok zordu ama şu an o kadar güzel ki. Her şeye gülmesi oyuncaklarını anlayıp tutması sadece biraz sabır ve zaman. Sonrası çok eğlenceli oluyor 🥰
efnanveannesi1 beyazzkuguu Çok şükür sevindim adınıza darısı başıma inşallah beni gündüz hiç uyumaması çok yoruyor 61 günlüğüz hala aynı bakalım ne zaman düzelecek