Gencanne19 Bebeğim 2 gündür sürekli uyumak istiyor normalde en fazla 4 saat uyurdu bugün 6 saat uyudu ben uyandirdim daha fazla yatardı uyandirdim emdi geri uyudu 4 saat sonra kendisi uyandı gozu uykulu agladi emzirdim geri uyudu normalmi sizce
mom0989 Gencanne19 normal canım daha çok küçük onun 22 saati uyku zaten. Biz 4 ay 25 günlüğüz geçen hafta kızım hep tüm gün uyudu ben de tedirgin oldum doktora yazdım normalde dedi. Eşim işten gelip hep uyandırıyordu ama gözünü zor açıyordu bu haftada tam aksine öğlen uykusuna 2 kere yatıyor 😒😂😂
Sahreyldrm Gencanne19 ah şükret kuzum normalde uyuması gerek zaten bu aydaki bebeklerin benimki de tam aksine uyumuyor kafayı yemek üzereyim 😑 sürekli ağlıyor gazı var bı yandan bı an önce bitseydi şu gaz sıkıntısı 😔
Gencanne19 mom0989 gözünü uykudan açamıyor ilk kez oldu korktum cok teşekkür ederim icim rahataldı 🙄😱
Gencanne19 Sahreyldrm bizimde gazdan kıvranıyordu aguline surup iyi geldi sonra uyumaya başladı zaten rahatladı die belkide uyuyor çünkü surupta alkol falan yok 🤦♀️
Sahreyldrm Gencanne19 aguline uyku yapıyor evet kuzum daha önce ben de kullandım ama pek bı faydasını göremeyince değiştirdim şimdi
Sahreyldrm Gencanne19 rahatlatiyorsa değiştirme kuzum her ilaç her çocukta aynı etkiyi göstermiyor keşke benimki de uyusa hep ağlıyor kucakta bile zor susuyor için gidiyor artık onu öyle gördükçe
Gencanne19 Sahreyldrm rahatlıyor gazını da çıkarıyor biogiayla birlikte kullanıyoruz 🤗🌸 darısı size inşallah