bebek21 Kızlar kızım 5 aylık hem mama hem meme olarak gidiyıruz ama bu aralar sadece mama içiyor günde kaç cc mama veriyorsunuz ?
elizinannesi1 5ay 8 günlük kızım değişiyor bazen 30 cc içip bırakıp yarım saat sonra 60 cc daha içiyor yada tek seferde 120 cc içiyor çok değişken
Asyade elizinannesi1 bir de her defasında ya içerse diye fazla hazırlıyorum 😀 genelde 150 hazırlıyorum çoğu çöp. 20 günlükken 90 cc içiyordu 1.5 saatte bir. Şimdi 4-5 saatte 120 içmiyor. Bakalım ek gıda nasıl olacak 😬
beyzaguler Asyade merhaba benim bebeğimde 24 günlük sadece mamayla besleniyor ben 2 saatte bir 90 cc veriyorum çokmu diye düşünüyorum günde 7 kez besleniyor normal mi sizinde öylemiydi
Asyade beyzaguler benim bebeğim de öyleydi. Günlük kaç kere içiyordu saymadım 1.5 Saatte 90 cc içiyordu. İyi de kilo alıyordu. Şimdi bu ay hiç almadı mesela. 6 aylık şu an. İlk 2ay 1300 gr almıştı İyi ki almış cepten yiyor şu an
beyzaguler Asyade maşallah bu arada güzel kilo almış bizimde 1. Ay kontrümğz olucak bakalım kaç kilo oldu
Asyade beyzaguler ilk 2 ay öyleydi ama bu ay hiç almadı ve 20 günlükken içtiğinden daha az mama içiyor şu an🤷♀️