dilberhala1 bettyxx Önüne su koy oyuncaklarını koy aklına ne gelirse koy sor çocuğa memi hangisi annecim göster bana de 😂
katilcivciv bettyxx ahahahhahahha ayyy yicem seni çocukkk memisine kavuşmuş gözleri parlıyor minik kuşun. Allah bağışlasın çok tatlı evladınız💖 hala gülüyorum dünden beri😂
simseklivekalpli bettyxx valla ya 🤦🏻♀️ herşeyin ismi farklıydı yeni dil uydurmustu resmen. Yanında çevirmen olmasa aç kalıyordu 🤣🤣
bettyxx simseklivekalpli bizim her şeye dili dönüyordu anlayacağımız kadar mantıksız bişey yoktu genelde🤣 çok zormuş arkadaş anlamaya çalışmak🤣🤣
Deletedmom_121 bettyxx emzik mi diş ağrısı vs çekiyor olabilir mi benim kızımda öyle şuan 12 aylık emmeeeeğ diye bağırıyor ağrıdan
simseklivekalpli bettyxx öyle öyle sinir krizlerine giriyorlar yahu konuş da anlat ne bileyim diyor insan🤦🏻♀️🤦🏻♀️
bettyxx simseklivekalpli benim şu an başım ağrıyor hala🤣 çünkü o bana direttikçe ben krizlere girdim cidden🤣🤣
bettyxx AEgemm benim hiç uslu olmadı bacım o yüzden normal karşılıyorum ama bugun bozuldu herhalde çocuk dedim sürekli aynı şeyi tekrarlayınca 🤣🤣
AEgemm bettyxx benim şokum peki çocuk tamamen gitti farklı çocuk geldi sürekli hadi diyor sabahtan akşama kadar dışardaydık zaten daha neyin hadisi valla beynim şişti bugün 😅