bettyxx Çocuğum sabahtır 11 aylık memi diyor asla susmadı süreklide ağlıyor memnun edemedik ne verirsek verelim. Ağlayacağım artık ya.
bana1cocukyetti bettyxx kız biz nerden bulalım öğreten sensin şöyle bi düşün kimden duymuş olabilir durduk yere öğrenmemiştir herhalde😂😂😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi bettyxx En son ne yedi ne oynadı neyapti da ağlamaya başladı yada bir kaç gün içi de çok sevdigi birsry oldu mu 😁
bettyxx MiracAlpinveUmutunAnnesi bu memiyi 2-3 gündür söylüyor gördüğü her şeye bana babasına her şeye 🥲🥲 normalde anne baba diyen bir bebekti yani. O yüzden kestiremiyorum her şeyi denedim yok yani evde memi diyeceği bişey ama sürekli memi diye ağlıyor 🥲🥲🥲
Gozdeklnc20 bettyxx kıyamam ya 🥹 ağzı var dili yok yavrucukların 🥹 acıktım diyemiyor susadım diyemiyor şuram acıyor diyemiyor şuram kaşınıyor diyemiyor🥹 kim bilir ne ihtiyacı var da adına memi diyor yazık kıyamam🥹
bettyxx bana1cocukyetti ben öğretmedimmm güncelleme geldi çocuğa bize bile memi demeeye başladı birden🤣
Nklcilis bettyxx belki bi huzursuluğu vardır anne diye ağlamak yerine öyle ağlıyordur onunla ilgilen bakalım yinede memi diye ağlıyosa gerçekten memi istiyordur 😂😂😂
bana1cocukyetti bettyxx işaret falan edip gösteriyor mu, göstermesini isteyin. belki gösterir ne bileyim aklıma başka da bir şey gelmiyor😂😂memi🙄 Mehmet diye biri falan var mı djsjdjjsj
Gozdeklnc20 bettyxx olabilir tabiki. Ayyy nasıl kaşınıyordur 😔 kolonyalayın vücudunu kaşıntısını alsın kıyamam ya
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bana1cocukyetti Mehmet diye biri falan var mı djsjdjjsj Valla tebrik ederim 😲🤣 çok mantıklı bir öneri sundunuz post sahibine. Hayatta aklıma gelmezdi🤷🏼♀️umarım iş dedededir. Bak şu an ben de çok merak ettim:)))