agitmoms Kızlar oğlum 2 yasında tek uyku yapıyoruz bazen yani 16,17 gibi uykusu gelince uyumamaya casliyorum sizce hata mi yani erken mi bunun için
bakkalemzigi agitmoms 1 yaşında tek uyku yaptık hiç de erken değil uyku düzeni saatlerini yazar mısın kaçta uyuyor , kaçta kalkıyor
Zeliff agitmoms kızım 2 yaşının bir yarısını tek uykuyla geçirdi akşamüstü uyumak istediği zamanlarda öğle uykusunu tamamen bıraktım. Çünkü gece uyku saati çok şaşıyordu. Bıraktığımdan beri akşam hiç zorlamıyor uyku saati gelmiş dediğim zaman pıtı pıtı önüme düşüyor diş fırçalayıp pijamaları giyip uyumaya gidiyor. Dün mesela yorulmuş sabah bir saat uyudu akşam 12de anca dalabildi.
caylavyu agitmoms Aydan beri tek uyku şuan 20 aylık 4-5 gibi bazen uykusu geliyor oyalarım uyutmam akşam 8:30-9 gibi gece uykusuna geçer. Bence uyku düzeni ve rutini önemli doğru yapıyorsunuz
agitmoms bakkalemzigi yani her gün aynı olmuyor genel den21. 30 da uyuyor sabah bazen 7 de bazen 9 a doğru kalkıyo
MiracBerk Bence erken değil benim oğlum 19 aylık oda bazen tek uyku yapıyo büyüyorlar artık arkadaşım
Lolik agitmoms valla bende sorguluyorum 😂 öğle uykusuna uyumamak için direniyor uyutmasam uyumaz yani bu ara gece uykularına geçiştede sıkıntı yaşıyoruz 9.30 da uyuyan çocuk son günlerde 11 leri geçeriyor 🤯