egeninanns dunyamveben yürüme arkadaşını 2 çocuğumda da 6. Ay itibariyle kullanmaya başladım biri 10. Ayda biri 11. Ayda yürüdü bence çok faydalı
kahvepres dunyamveben ben kulnmdm hic yürüdü 12 nci ayda gec emeklmşti illa olması gereken bi ürün değil
dunyamveben egeninanns şuan alsam geç mi peki fazla kullanamam gibime geliyor ama sonra neden almadım diye içimde kalacak gibi de bilemedim
biranneningunluguuuu dunyamveben ben aldım Fisher Pricenin öyle çokta aman aman şart değil daha elzem parçalar alınabilir
egeninanns dunyamveben bence geç değil zaten normal şekilde de baya oynuyorlar . Oğlum 3 yaşına kadar oynadı onunla
beyzzsenturkk_ dunyamveben aldım kullanmadı😂😂😂😂 ayakkabı giydirip dışarda yürüttüm hep onu daha cok sevdi yürüdü yaşında
Ezgim0 dunyamveben bende 10 ayda aldım önündeki oyuncaklarla oynuyor, koltuk kenarı vs tutunup yürümeyi tercih ediyor bebeğinize bağlı benimki tutunup yürümeyi tercih etmedi 😇
Eylul301023 dunyamveben bence alin faydası olur 9 aylık olucak oğlum dün geldi çok hoşuna gitti tutunup yürüyor onunla