2103 Dün özel aşıyla birlikte 4. Ay aşılarını oldu. 6 saatte bir carpol veriyorum ılık duş aldırdım ama yine de 37.5 altına düşmüyor normal mi😔
aslhnkrts 2103 iki gün sürüyo ateşi bizde pazartesi olmuştu daha yeni düştü ateşi doktorumuz bize sürekli suya sokun 4 saatte bir Calpol verin dedi biz bi ara 39 u gördük ama götürmedim hastaneye
elisa2705 2103 Ne zamandır böle biz serum taktırmıştık en son mecburen düsmeyince bi acile götürün bence ya
Torpiktospa Canım 38in altındaki ateş ateş sayılmıyor. Serum falan demişler de ne alaka serum. Bekleyin geçer. Calpol vermişsiniz zaten. 38in üstüne çıkınca götürürsünüz Aşı ateş yapmış 2 güne geçer
2103 aslhnkrts yaa çok geçmiş olsun ateşten çok korkuyorum bir de yalnızım kimsem yok yanımda o yüzden panik yaptım 😥
elisa2705 2103 Yani söyle şurupla düsmediyse serum veriyolar bize öle yaptılar sizi bilemiyorum suan götürmenizde fayda var
aslhnkrts 2103 korkma inan çabuk düşüyo ateşleri bende tekim Allahın izniyle bişey olmaz tek olunca biraz uykusuzluk zorluyo insanı korktuğun gibi olmayacak emin ol