Eslemfeyza Bebeğim 7 buçuk aylık bir tarif gördüm 7 ay bebek için tel şehriye yoğurt biraz sarımsak yaptım bayıla bayıla yedi ama sonradan kötü yorumlar gördüm pişman oldum siz veriyor musunuz bişey olur mu acaba
DevosMom Eslemfeyza 7 aydan itibaren verebiliyorsunuz diye biliyorum ama doktorunuza danışın yine de emin değilim pek
Show_must_go_on Eslemfeyza 6. Aydan beri veriyorum yemeklerine falan heleki mantı vs yaptıysak sarımsak ister ne gibi bir zararı varmış
Eslemfeyza Show_must_go_on kimisi gaz yapar demiş kimisi acı çocuğun midesi rahatsız olur demiş kimisi ben verdim bebeğim foşur foşur kustu demiş anlamadım bence de çok yararlı bi besin doktorlarda 6 aydan itibaren katabilirsiniz yemeklerine diyor
Eslemfeyza smy17 ben çiğ verdim ama çok azdı yani minicik bi diş sarımsak 2 saat oldu çok şükür henüz bi rahatsızlık vermedi
pozitifanne06 Eslemfeyza alerjisi olduğu için ben bile yemiyorum dfhdjk ama soğanı 7. Ayda verdim olsaydı sarımsağı da verirdim çok güzel çok faydalı bir besin
Show_must_go_on Eslemfeyza Çiğ olarak rahatsız edebilir çok olmadan az az deneyebilirsiniz yemekler ile birlikte pişince bir sorun olacağını sanmıyorum. Çiğ yediğimizde zaman zaman bizim bile midemiz ağrıyor aslında ama pişince rahatsız etmez
elbay53 Eslemfeyza herkes bır bilirkişi zaten milleti linçlemeye yer arıyorlar..ben çocuğuma tattırıyorum gözlemliyorum baktım severek yıyo ve sonrası sıkıntı yok devam… bal filan bır yaş oncesı vermem sadece harici her seyın nerdeyse tadına baktırıyorum
nurftma Aydan itibaren soğan sarımsak verdim. Yemeklerinde pişmiş olarak yedi. Bikaç gündür çiğ halde istiyor tadına bakıyor ver ver diyor 😂 11 ay 22 günlük beyefendi. Bana çekmiş soğan seviyor 😂