bosanbacim Bu firma kadar lanet bi firma yok evde olmama rağmen evde degil diyip ayaklarina çağırıyorlar boşuna mi kargo parasi veriyoruz biz ya şikayet nereye edebilirim ?
ArvenMom bosanbacim istediğin kadar et beni deli ediyorlardı ürünümü 2 hafta yollamadılar neymiş sorun varmış diyorum uçak bileti aldım yanıcak ertelemem ürünü gönder diyo elimden birşey gelmez diyorum gelip alayım türlü türlü bahane nefret ederim pttden
Zhrbl12 bosanbacim uff aynısı beni sürekli arayıp kargonuz geldi gelin alın diyor yav eve niye gelmiyoooon
Zeliff bosanbacim ay geçen hafta il içi bir kargomu 10 günde anca getirdiler. Paketim eşeğe binip gelse daha hızlı gelirdi yeminle.
sevimliidostlarr bosanbacim Çağrı merkezini bir arayın isterseniz birkaç kere başıma talihsiz olaylar geldi PTT ile çağrı merkezinden çözdüm sorunu çok şükür
Yorgun_ana112 bosanbacim PTT ile anlaşmalı olan hiç biyerden bişey almam öyle lanet bı kargo şirketi yok
suheyla92 bosanbacim ben de ayni sebepten subeye gidip bunu dile getirdim evet boyle bi durum var malesef dedi kendi memuru… calisiyorum erkenden ciktim geldim bos yere yoruldum diyorum hicbisi demiyo kadin ne desin.